![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Práve som vybudoval systém a majú p5q palube a čip Intel e8400, keď i start to hardvérovú sledovať teplota začne streľba a potom výlety mimo budíka na 100c po menej ako 2 minúty. s využitím vozidiel chladiča aj ako Brok sa Coolmaster jedna ![]() Všetko je zapojený do pokutu, ale ešte sa to i dont vedieť, čo robiť môžem mať Duff čipe alebo doske alebo robím niečo zle Pomoci by sa toto veliké veci ma tak stresed |
|
| |||
| |||
| Môžeme predpokladať, že nie ste po stopovanie? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| A že to je určite HSF pripojená správne.
| |||
| |||
| Ne ne přetaktování priamo z krabice a im HSF docela istí, že je na správnej všetko vyzerá priskrutkovanie si správne |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Četl jsi návod, ktorý prišiel s cpu? ak vaša 100% SHURE že všetky pripojené dobré im najviac ktoré špatnou desku scensor
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Termálne pasta?
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| pochýb o tom, dokonca aj bez tepelnej vložiť temps bude vedieť, že vysoké aj niekoho, kto pozná niekoho, ako doesnt využitie termálne pasta na všetkých! ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| HSF populácie je od Intelu Verím robiť nejaké tepelnú vložte na ne. Ste si istí, že je to stlačené nadol pevne na CPU a že Blot sú riadne uzamknutej v?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mať kontrolu týchto skrutiek, skúste im jemne kľukatej s rukami, keď sa sťahujú na všetkých nie sú v správne, ak sú pevné, sú dobré.
| |||
| |||
| Jeho hľadáte ako riskantné palube čidlo IVE prevzali temp program běžel a približuje 30c z čipu 32 zo základnej čidlo Ďakujem bohu, myslel môj čip bol mŕtvy, keď prišiel 104c ![]() Vďaka za odpovede, naozaj ocenia Karma pre všetky |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Overclocking Intel E8400 - Core rýchlosti a multiplikátor kolísavé | juan bueno | Procesory, základné dosky & RAM | 1 | 6. júna 2009 15:45 |
| Intel Celeron M prehriatia? | anthonyla65 | Notebooky, Mobily a PDA | 10 | 28. október 2008 06:52 |
| Upgrade na Intel e8400 - Help! | Twisted | Procesory, základné dosky & RAM | 10 | 4. júla 2008 06:05 |
| Intel E8400 a EVGA nForce 680i BIOS | Aceras | Všeobecné Hardware Chat | 4 | 25 januára 2008 00:28 |
| Asus alebo Intel? | kknight0506 | Procesory, základné dosky & RAM | 1 | 4. mája 2007 14:26 |
| Thread Tools | |
| |