![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Имам праведан гради систем и имају п5к одбора и Интел е8400 цхип нашто ја старт ит уп хардуаре монитор температура почиње пуцање горе и онда излети ван аларм на 100ц, након мање од 2 мин. помоћу Стоцк хладњак брок како сам се једном цоолмастер ![]() Све је у реду прикључени на струју, али то још увек ја донт кноткле шта учинити сада ћу имати варка чип или пансион или сам ја нешто криво радим Било који помоћ би било велик ове ствари добио мене тако стресед |
|
| |||
| |||
| Можемо претпоставити нисте над такта? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| И да је дефинитивно ХСФ исправно прикључен.
| |||
| |||
| Нема ни Оверцлоцкинг равно из кутије те им је згодан сигуран ХСФ је на десној све изгледа исправно болтед доун |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Да ли сте прочитали упутства које сте добили са ЦПУ? да твој 100% схуре да њена повезана сва добра им већину својих ликлеы лош матична плоча сценсор
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Термална паста?
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мы Сыстем: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| ЈА сумња чак без Термална налепите Темпс би било да високи знам некога ко зна неко како се користити Термална пасте на све! ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Тхе Стоцк ХСФ из Интел Вјерујем имају неке Термална пасте на њима. Јесте ли сигурни да је доле чврсто притиснути на ЦПУ и да су правилно блотс закључана у?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Хаве а проверу оних болтс, покушајте их лагано укрштање са својим рукама, ако их преместите на све, они нису на одговарајући начин, ако су фирме, они су добри.
| |||
| |||
| Његова хандсоме сличан додгы одбора сензор Иве скинути један програм и темп ишла је и његова излази из 30ц цхип 32 од маинбоард сензор Хвала богу моје мисли чип је умро кад је дошао 104ц ![]() Хвала за одговоре стварно поштовати Карма за све |