![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Konu Araçları |
|
| |||
| |||
| Sadece bir sistem inşa ve p5q kurulu ve Intel e8400 fiş Ben donanım monitör sıcaklık bu başlangıç ve sonra yukarı çekim başlar az 2 dakika sonra 100c bir alarmı dışarı geziler. I Brok olarak coolmaster bir stok soğutucu kullanarak ![]() Herşey yolunda takılı ama hala I dont ne şimdi yapmak i bir sahte fiş veya pano veya ben bir hata yaptığını biliyorum Herhangi bir yardım çok iyi olurdu bu şeyler bana var stresed |
|
| |||
| |||
| Size varsayabiliriz clocking üzerinde değil mi? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ve bu HSF kesinlikle doğru ektedir.
| |||
| |||
| Hayır hayır doğrudan kutusundan overclock ve güzel bir HSF hakkı her konuda doğru aşağı bolted görünüyor emin Sohbet |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| o işlemci ile birlikte gelen talimatları okudum? Eğer% 100 shure olan tüm bağlı onları en likley kötü bir anakart iyi scensor
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Termal yapıştırın?
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " Benim Sistemi: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Hatta hiç termal yapıştırma ile temps yüksek Kim at all nasıl doesnt kullanmak termal yapıştırın birisi bilir birisi biliyor olurdu şüphesiz! ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hisse senedi HSF Intel kimden onlara bazı termik yapıştırmak var inanıyorum. Bunu aşağı iyice CPU üzerine ve basılmasını's bu blots doğru kilitli olduğundan emin misiniz?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Eğer bütün bu şekilde, eğer sağlam değildir taşımak, bu civatalar bir kontrol mü hafifçe ellerinizle, onlar iyi onları büküm deneyin.
| |||
| |||
| Bu çok tehlikeli bir tahta sensörü gibi bir temp programı indirilen ive ve koştum ve mainboard sensör gelen yonga 32 kendi geliyor 30C Tanrıya şükür benim çip bu kadar 104c geldi ölü olduğunu düşündüm ![]() Thanks for cevapların gerçekten herkes için Karma takdir |
![]() |
|
| Bookmarks |