![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Я тільки що побудували систему і P5Q ради і чіпа Intel E8400, коли я почала його температура Hardware Monitor починає зйомки, а потім з поїздки на сполох з 100c менш ніж через 2 хв. використання фонду кулер як я Брок Охладитель Coolmaster одного ![]() Все підключено нормально, але вона все одно це я не знаю, що робити тепер у мене є Duff чіпа або радою або я роблю щось неправильно Будь-яка допомога буде більше цієї справи пішли так мене stresed |
|
| |||
| |||
| Чи можемо ми припускаємо, що ви не старше синхронізації? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| І що HSF, безумовно, додає правильно.
| |||
| |||
| Ні, немає розгону прямо з вікна, і їм цілком впевнений HSF знаходиться на правій все виглядає правильним болтами вниз |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ви читали напрямках, які прийшли з процесором? Якщо ваше 100% Shure, що його все хороше них пов'язані найгірші likley плати scensor
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Термопасти?
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Я сумніваюся, навіть без термопасти Temps буде високим, що я знаю, хто знає, хто яким doesn't використанням термопасти на всіх! ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Фондовий HSF від Intel я вважаю, є деякі термопасти на них. Ви впевнені, що він твердо натиснутою на процесор і що плями правильно замкнули в?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Have перевірити ці болти, спробувати їх скручування ніжно з рук, якщо вони взагалі рухатися, вони не належним чином, якщо вони тверді, вони хороші.
| |||
| |||
| Його схожа на хитромудрий датчик ради Ive Темп скачали програму і побіг йому і його найближчі до 30C з 32 чіпів від плати датчика Слава богу, думав, що моя чіпа був мертвий, коли він підійшов 104c ![]() Дякуємо за відповіді, дійсно оцінили Karma для всіх |