![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Хей момчета, аз имам моето око на Asus нападател 2 дъното на Формула този Out, просто имам няколко въпроса за него. 1. Можете ли да тичам 2 кажа 8800GTS графични карти на него, вместо на три? 2. Заслужава ли си на 470 нечетен dolars (AUD) 3. Ако не е, или ако там друг дъното там има този или NForce 680i чипсет там този струва парите си моля уведомете ме. (Основната причина е, защото не мога да намеря на OCing част на моя дънни платки BIOS) дъното ми е Gigabyte GA-P35-DS3R дъното. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| За да бъда честен, ако аз щях да отида всички, аз ще получи дънна платка с DDR3 поддръжка. Аз не виждам никаква причина да се купи, че една, две 8800GTS поставени в него и след това да удари по-малко от шест месеца по-късно с остаряването. Вие имате добър съвет, аз няма да плати толкова много за подкрепа SLI, когато текущата една карта може да работи почти всичко.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| благодаря за отговора, мисля, че нямат достатъчно добър съвет, но аз все още не мога да намеря къде да ми ОС CPU в BIOS. Видях в ръководството, и не е много помогна. Кой да е помагам? |
|
| |||
| |||
| = О аз HAV на ASUS Striker II =)) наистина добър съвет, но oc'ing инструменти са много нестабилни така че безсмислено * * BIOS FTW |
|
| |||
| |||
| Понякога се налага да слухтят около малко, много от тях покана на регулатор ФСБ меню "Cell Меню" или нещо глупаво.
__________________ "Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| и този, който е по-добре, но като ASUS е с EVGA 780i
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Страйкър II Екстремни Overvolt Брой | clearerror | Процесори, дънни платки & RAM | 0 | 11 Юни 2009 22:02 |
| Asus Максимус II Формула PC изгради | mizsua | Процесори, дънни платки & RAM | 7 | 9 януари 2009 16:44 |
| Asus Страйкър II Екстремни Рам Проблем | Vanquish39 | Процесори, дънни платки & RAM | 2 | 3 Дек 2008 21:38 |
| Asus Страйкър II Формула BIOS - 2 въпроса + 1 още | craiig | Процесори, дънни платки & RAM | 3 | 2-ро Dec 2008 16:22 |
| = Ако формула | Jonathon28 | Офис Suites & Приложения | 5 | 17 Feb 2008 09:10 |
| Нишка Инструменти | |
| |