![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj kluci, já mám mé oko na Asus stávkující 2 Formule mobo to je ven, tak mám pár otázek. 1. Můžeš běžet 2 říct 8800GTS grafických karet na ní místo tří? 2. Je to stojí za to o 470 odd dolars (AUD) 3. Pokud tomu tak není, nebo je-li theres další mobo tam máš to je buď na čipsetu nForce 680i tam to je stojí peníze, prosím, řekni mi to. (Hlavní důvod je, protože nemůžu najít OCing část na mé základní desky BIOS) moje mobo je Gigabyte GA-P35-DS3 mobo. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Chcete-li být upřímný, když jsem šel na celý-out, bych získat základní deska s podporou DDR3. Nevidím žádný důvod k nákupu, že jeden, dva 8800GTs dát do něj a pak dostanu zásah méně než šest měsíců později se zastaralosti. Máte dobré rady, já jsem nechtěl platit, že to je podpora SLI, kdy současný jediné kartě může běžet téměř o všechno.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| díky za odpověď, myslím, mám dost dobrá deska, ale stále nemůžete najít, kde můj OC CPU v BIOSu. Jsem se podíval do manuálu, a to nebylo moc pomáhají. Jakákoli pomoc? |
|
| |||
| |||
| I = O HAV ASUS stávkující II =)) opravdu dobrá deska, ale oc'ing nástroje jsou velmi nestabilní takže zbytečné bios ftw * * |
|
| |||
| |||
| Někdy budete muset asi trochu šmírovat, mnoho z nich volat FSB Adjuster menu "Cell Menu", nebo něco hloupého.
__________________ "Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| i ten, že je lepší, ale stejně jako asus je evga 780i
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Stávkující II Extreme Overvolt Výtisk | clearerror | Procesory, základní desky & RAM | 0 | 11. června 2009 22:02 |
| Asus Maximus II Formule PC stavět | mizsua | Procesory, základní desky & RAM | 7 | 9. ledna 2009 16:44 |
| Asus stávkující II Extreme Ram problém | Vanquish39 | Procesory, základní desky & RAM | 2 | 3. prosinec 2008 21:38 |
| Asus stávkující II Formule bios - 2 otázky + 1 více | craiig | Procesory, základní desky & RAM | 3 | 2. prosince 2008 16:22 |
| = KDYŽ vzorce | Jonathon28 | Office & Aplikace | 5 | 17. Únor 2008 09:10 |
| Thread Nástroje | |
| |