![]() |
|
|||||||
|
![]() |
|
|
Εργαλεία Θέματος |
|
|
|||
|
|||
|
Γεια σου ρε παιδιά, έχω τα μάτια μου σχετικά με την Asus Striker 2 mobo Formula thats έξω, πήρα μόνο σε μερικές ερωτήσεις σχετικά με αυτό.
1. Μπορείτε να εκτελέσετε 2 say 8800GTS κάρτες γραφικών σε αυτό, αντί για τρία; 2. Αξίζει να το 470 παράξενο dolars (AUD) 3. Αν δεν είναι, ή εάν theres άλλο mobo έξω thats εκεί πήρε είτε το nForce 680i chipset εκεί έξω thats αξίζει τα χρήματα του παρακαλώ πείτε μου. (Κύρια αιτία είναι μαρούλι δεν μπορώ να βρω το OCing μέρος στις μητρικές πλακέτες μου BIOS) Mobo μου είναι η Gigabyte GA-P35-DS3 Mobo. |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Για να είμαι ειλικρινής, αν επρόκειτο να πάνε όλα-έξω, θα πάρετε μια μητρική πλακέτα με υποστήριξη DDR3. Δεν βλέπω κανένα λόγο να αγοράσει το ένα, θέσω δύο 8800GTS σε αυτό και στη συνέχεια να πληγούν λιγότερο από έξι μήνες αργότερα με απαξίωση. Έχετε μια καλή σκάφους, δεν θα πληρώσει το πολύ για την υποστήριξη SLI, όταν το τρέχον ενιαία κάρτα μπορεί να τρέξει σχεδόν τα πάντα.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. "
Το σύστημά μου: 日夏子
|
|
|
|||
|
|||
|
ευχαριστώ για την απάντηση, Υποθέτω ότι έχουν ένα αρκετά καλό του σκάφους, αλλά ακόμη δεν μπορώ να βρω πού να OC cpu μου στο BIOS. Έχω κοίταξε στο εγχειρίδιο και δεν ήταν μεγάλη βοήθεια. Βοήθεια;
|
|
|
|||
|
|||
|
= O hav i η ASUS Striker II =)) πολύ καλό, αλλά το συμβούλιο oc'ing εργαλεία είναι πολύ ασταθείς
έτσι υπάρχει νόημα bios ftw * * |
|
|
|||
|
|||
|
Μερικές φορές πρέπει να κατασκοπεύω λίγο, πολλά εκ των οποίων το μενού ρυθμιστής FSB "Cell Menu" ή κάτι ηλίθιο.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. "
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
καλά αυτό που είναι καλύτερο, αλλά όπως και η ASUS είναι από την EVGA 780i