![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hej momački, Ive 'je dobio moj oka na Asus njihalo 2 Formula mobo taj van, samo je nekoliko pitanja o tome. 1. Može li pokrenuti 2 say 8800GTS grafička kartica na njemu, umjesto tri? 2. Je li vrijedno je 470 ak dolars (AUD) 3. Ako nije, ili ako theres drugi mobo vani koji je dobio ili nForce 680i chipset vanjska strana ima taj vrijedan svojih novaca molim recite mene. (Glavni razlog je cos i ja ne mogu naći OCing dio na moj Matične ploče BIOS) moj mobo je gigabajt GA-P35-specifikacija okvira na T3 kanalima mobo. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Da budem iskren, ako sam bio idući u ići bezrezervan bih dobiti matična ploča s DDR3 podrškom. JA dont 'vidjeti bilo koji razlog da se kupi onaj, stavite dva 8800GTs u njemu, a zatim dobiti pogodak manje od šest mjeseci kasnije s zastarijevanja. Imate dobru odbora, ne bih platiti toliko za SLI podršku kada je trenutni single kartica može izvoditi gotovo sve.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| hvala za odgovor, JA pogodak JA dont imati dovoljno dobar odbora, ali ja još uvijek ne mogu naći gdje da moje OC CPU u BIOS. Ja sam gledao u priručniku i nije bilo puno pomoći. Bilo kakva pomoć? |
|
| |||
| |||
| = I ja hav je udarač II ASUS =)) stvarno dobri odbora ali oc'ing alati stvarno nestabilno pa besmisleno bios ftw * * |
|
| |||
| |||
| Ponekad morate njuškati okolo malo, puno ih nazvati FSB podešivač meni "Cell Meni" ili nešto glupo.
__________________ "Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| i onaj koji je bolji, ali kao što su ASUS je evga 780i
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Njihalo II Extreme Overvolt Issue | clearerror | CPU, Matične ploče i RAM | 0 | 11. lipnja 2009 22:02 |
| Asus Maximus II Formula PC izgraditi | mizsua | CPU, Matične ploče i RAM | 7 | 9. siječanj 2009 16:44 |
| Asus štrajkač II Extreme Ram Problem | Vanquish39 | CPU, Matične ploče i RAM | 2 | 3. prosinac 2008 21:38 |
| Asus štrajkač II Formula bios - 2 pitanja + 1 više | craiig | CPU, Matične ploče i RAM | 3 | 2. prosinac 2008 16:22 |
| = IF formula | Jonathon28 | Office & Applications | 5 | 17. veljača 2008 09:10 |
| Thread Tools | |
| |