![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Hey guys, I've got my eye on Asus Striker 2 Formulės MOBO thats out, tiesiog turiu kelis klausimus apie ji. 1. Ar paleisti 2 say 8800GTS vaizdo plokščių ant jo vietoj trijų? 2. Ar verta 470 nelyginis doleriais (AUD) 3. Jei jos nėra, arba jei Theres kitą MOBO out there thats got arba nForce 680i chipsetu out there thats verta savo pinigų pasakykite man. (Pagrindinė priežastis yra cos I can't find OCing dalis mano plokštėse BIOS) Mano MOBO yra Gigabyte GA-P35-DS3 MOBO. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tiesą sakant, jei aš buvau ketinate vykti visų jėgų, aš norėčiau gauti su DDR3 paramos plokštę. Aš nematau jokių priežasčių pirkti, kad vienas, du 8800GTS įdėti į ją ir tada paspauskite mažiau kaip šešių mėnesių, su senėjimo. Turite gerą lenta, nenoriu mokėti, kad daug už SLI, kai dabartinis vieną kortelę galima paleisti beveik viską.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Ačiū už atsakymą, manau aš turiu pakankamai gera lenta, bet aš vis dar negaliu rasti kur OC savo CPU BIOS. Matydami vadove ir ji buvo ne daug padėti. Any help? |
|
| |||
| |||
| = O aš HAV Asus Striker II =)) tikrai gera taryba, bet oc'ing įrankiai yra labai nestabili todėl beprasmiška * BIOS ftw * |
|
| |||
| |||
| Kartais turite landžioti po truputį, iš jų daug skambinti FSB reguliatoriaus meniu "Cell" Menu "ar kažkas kvailas.
__________________ "Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| gerai, kad viena yra geriau, bet kaip Asus yra EVGA 780i
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Striker II Extreme Overvolt numeris | clearerror | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 0 | Birželis 11, 2009 22:02 |
| Asus Maximus II Formula PC kurti | mizsua | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 7 | 9 sausis 2009 16:44 |
| Asus Striker II Extreme Ram problema | Vanquish39 | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 2 | 3 gruodis 2008 21:38 |
| Asus Striker II Formula BIOS - 2 klausimai + 1 daugiau | craiig | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 3 | 2 gruodis 2008 16:22 |
| = IF formulė | Jonathon28 | Office Suites & Applications | 5 | 17 vasaris 2008 09:10 |
| Temos įrankiai | |
| |