![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Hey guys, I've got my oka na Asus Striker 2 Formula Mobo thats obecnie, po prostu dostał kilka pytań na ten temat. 1. Czy możesz powiedzieć 8800GTS uruchomić 2 karty graficzne na niej zamiast trzech? 2. Czy jest to warte 470 nieparzyste dolars (PLN) 3. Jeśli nie, lub jeżeli inny theres Mobo tam dostał thats albo chipsetem nForce 680i tam thats warte swojej ceny proszę mi powiedzieć. (Główny powód jest cos nie mogę znaleźć mojej OCing część płyt głównych BIOS) moje Mobo jest Gigabyte GA-P35-DS3 Mobo. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Szczerze mówiąc, gdybym był chodzenie do wszystkich-out, I would get a płyta z DDR3 wsparcia. Ja nie widzę żadnego powodu, by kupować, że jeden, dwa 8800GTs umieścić w nim, a następnie uzyskać trafienie mniej niż sześć miesięcy później z przestarzałość. Masz dobre rady, nie będę płacić tyle SLI dla wsparcia aktualnej pojedynczej karty można uruchomić prawie wszystko.
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| dzięki za odpowiedź, Chyba nie ma wystarczająco dobre rady, ale nadal nie można znaleźć gdzie OC mojego procesora w BIOSie. I've looked w instrukcji i nie było dużo pomóc. Any help? |
|
| |||
| |||
| = O i hav ASUS Striker II =)) naprawdę dobre rady, ale oc'ing narzędzia są naprawdę niestabilną więc bezcelowe BIOS ftw * * |
|
| |||
| |||
| Czasami trzeba trochę snoop okolice, wiele z nich połączyć się z FSB regulator menu "Cell Menu" lub coś głupiego.
__________________ "I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| również tego, który jest lepszy, ale jak ASUS jest evga 780i
|
| Zakładki |