![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hey guys, I've got my oko na mobo Asus Striker 2 Formula to je von, len mám pár otázok. 1. Môžete spustiť 2 povedať 8800GTS grafickej karty na to miesto troch? 2. Stojí to za 470 nepárny Dolars (AUD) 3. Ak tomu tak nie je, alebo či je ešte iný mobo tam máš to je buď nForce 680i chipset tam to je to, stojí za jeho peniaze, prosím, povedz mi to. (Hlavným dôvodom je, pretože nemôžem nájsť OCing na mojej strane dosky BIOS) moja mobo je Gigabyte GA-P35-DS3 mobo. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ak chcete byť úprimný, keď som sa chystal ísť all-out, by som si dosku s podporou DDR3. Ja nevidím žiadny dôvod ku kúpe, že jeden, dal dve 8800GT do neho a potom dostanu hit kratšie ako šesť mesiacov neskôr sa zastaranosť. Máte dobré rady, nebudem platiť, že moc za podporu SLI, kedy prúd jednej karte môže bežať takmer všetko.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Vďaka za odpoveď, myslím, že majú dosť dobrá rada, ale stále nemôžem nájsť, kde som OC cpu v systéme BIOS. Díval som sa v manuáli, a nebolo to moc pomôže. Any help? |
|
| |||
| |||
| = O já hav ASUS Striker II =)) naozaj dobrá rada, ale oc'ing nástroje sú veľmi nestabilné takže je zbytočné bios ftw * * |
|
| |||
| |||
| Niekedy musíte slídit okolo trochu, veľa z nich volať nastavovací FSB menu "bunky Menu", alebo niečo hlúpe.
__________________ "Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| aj ten, ktorý je lepší, ale rovnako ako je ASUS od EVGA 780i
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Štrajkujúci II Extreme Overvolt Výtlačok | clearerror | Procesory, základné dosky & RAM | 0 | 11. júna 2009 22:02 |
| Asus Maximus II Formula PC stavať | mizsua | Procesory, základné dosky & RAM | 7 | 9. januára 2009 16:44 |
| Asus štrajkujúci II Extreme Ram problém | Vanquish39 | Procesory, základné dosky & RAM | 2 | 3. december 2008 21:38 |
| Asus štrajkujúci II Formule bios - 2 otázky + 1 viac | craiig | Procesory, základné dosky & RAM | 3 | 2. decembra 2008 16:22 |
| = KDYŽ vzorca | Jonathon28 | Office & Aplikácie | 5 | 17. Február 2008 09:10 |
| Thread Tools | |
| |