![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Хеј момачки, Иве 'је добио мој ока на Асус њихала 2 Формула мобо тај ван, само је неколико питања о томе. 1. Може ли покренути 2 саы 8800ГТС графичка картица на њему, уместо три? 2. Је ли вриједно је 470 ак доларс (АУД) 3. Ако није, или ако Тхереса други мобо вани који је добио или нФорце 680и цхипсет тамо тај вриједан својих новаца молим реците мене. (Главни разлог је цос и ја не могу наћи ОЦинг део на мој Матичне плоче БИОС) мој мобо је гигабајт ГА-П35-спецификација оквира на Т3 каналима мобо. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Да будем искрен, ако сам био лијегање ићи безрезерван бих добити матична плоча са ДДР3 подршком. ЈА донт 'видјети било који разлог да се купи онај, ставите два 8800ГТс у њему, а затим добити ударити мање од шест месеци касније са застаријевања. Имате добру одбора, не бих да плате толико за сли подршку када је тренутни сингле картица може изводити скоро све.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мы Сыстем: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| хвала за одговор, ЈА погодак ЈА донт имати довољно добар одбора, али ја још увек не могу наћи где да моје ОЦ ЦПУ у БИОС. Ја сам гледао у упутству и није било пуно помоћи. Било каква помоћ? |
|
| |||
| |||
| = И ја хав је ударац ИИ Асус =)) стварно добри одбора али оц'инг алати стварно нестабилно па бесмислено БИОС-фту * * |
|
| |||
| |||
| Понекад морате њушкати около мало, пуно их назвати ФСБ подешивач мени "Целл Мени" или нешто глупо.
__________________ "Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| и онај који је бољи, али као што су Асус је евга 780и