![]() |
|
| |||
| |||
| Hey çocuklar, ben Asus Striker 2 Formula mobo üzerinde şu, sadece bu konuda bir kaç soru var benim göz var. 1. 2 yerine üç üzerine 8800GTS grafik kartları söylüyorlar yayınlayabilir miyim? 2. Olan 470 küsur dolar (AUD) değer mi 3. Eğer değilse, ya da değil, başka bir mobo Theres var ya dışarı nForce 680i yonga seti değer onun karşılığı söyle lütfen burada şu var şu. (Ana nedenle benim anakartlar BIOS üzerindeki OCing parçası bulamıyorum marul) olduğunu benim mobo ve Gigabyte GA-P35-DS3 mobo olduğunu. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Eğer her şey dışarı çıkıp gidiyordu Dürüst olmak gerekirse, ben DDR3 desteği olan bir anakart tanınacak. O bir, bu ve daha sonra iki 8800GTs koymak az altı ay sonra kullanılmaz bulunanlar ile satın almak için herhangi bir neden görmüyorum. Sen, bu SLI desteği için çok zaman geçerli bir tek kart hemen hemen herşeyi çalıştırabilirsiniz ödeme de iyi bir yönetim kurulu var.
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " Benim Sistemi: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Yanıt için teşekkürler, ben yeterince iyi bir yönetim kurulu var, ama hala bulamıyor tahmin nerede BIOS'unda OC için işlemci. Ben manuel olarak inceledim ve çok yardımcı olmadı. Any help? |
|
| |||
| |||
| = O I HAV ASUS forvet II =)) çok iyi bir tahta ama oc'ing araçları gerçekten kararsız olduğunu Bu nedenle anlamsız * BIOS ftw * |
|
| |||
| |||
| Bazen biraz onlardan bir sürü etrafında gizlice gereken FSB dispeççi menüsünden "Hücre Menü" falan aptal diyorlar.
__________________ "Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| iyi bir daha iyidir ancak ASUS evga 780i by
|
| Bookmarks |