![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Хлопці, у мене очі на Asus Striker 2 плат Формули Thats Out, тільки що отримав кілька запитань про нього. 1. Чи можете ви запускати 2 сказати 8800GTS відеокарт на його замість трьох? 2. Варто 470 непарних Dolars (AUD) 3. Якщо це не так, або якщо інший Theres плат там Thats отримав ні NForce 680i чіпсет там стоїть Thats свої гроші будь ласка, повідомте мені. (Основною причиною цього є ство я не можу знайти OCing частини на мій BIOS материнських плат) це моє плат Gigabyte GA-P35-DS3 плат. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Щоб бути чесним, якщо я збираюся йти до від'їзду, я хотів би отримати плату з підтримкою DDR3. Я не бачу ніяких причин, щоб купити той, і поклала дві 8800GTS в ньому, а потім потрапити менш ніж через шість місяців з старінням. У вас є хороший рада, я б не став платити, що багато чого для підтримки SLI, коли струм одна карта може працювати майже все.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Спасибо за ответ, я думаю, у мене є досить гарний рада, але я до сих пір не можу знайти де OC мого процесора в BIOS. Я подивився в керівництві, і це було не дуже допомагає. Будь-яка допомога? |
|
| |||
| |||
| = O I Море ASUS Striker II =)) дуже гарний рада, але oc'ing інструмент дійсно хиткий так що безглуздим * BIOS FTW * |
|
| |||
| |||
| Іноді вам доведеться Snoop навколо небагато, багато хто з них звертаються в меню ФСБ регулятором "Cell Menu" або щось нерозумно.
__________________ "Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| а той, який краще, але, як ASUS є EVGA 780i
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Striker II Extreme Overvolt випуск | clearerror | Процесори, материнські плати RAM & | 0 | 11 червня 2009 22:02 |
| Asus Maximus II Formula побудувати ПК | mizsua | Процесори, материнські плати RAM & | 7 | 9 січня 2009 16:44 |
| Asus Striker II Extreme Рам проблеми | Vanquish39 | Процесори, материнські плати RAM & | 2 | 3 грудня 2008 21:38 |
| Asus Striker II Formula BIOS - 2 + 1 Запитань більше | craiig | Процесори, материнські плати RAM & | 3 | 2 грудня 2008 16:22 |
| = ЯКЩО формула | Jonathon28 | Office Suites & Застосування | 5 | 17 лютого 2008 09:10 |
| Різьба Інструменти | |
| |