![]() |
|
|||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
|
|
Нишка Инструменти |
|
|
|||
|
|||
|
Телосложение:
Asus Страйкър II Екстремни Core 2 Quad Q9550 4GB DDR3 1800 GTX 280 Дънната платка казва тя поддържа DDR3, но в 1800 той казва overclocked. Купих си овен вече 1800. Трябва ли да направя нещо в BIOS? Има ли на компютъра ми, че това е работа на 1800? Овена купих не е overclocked. Всяко Помощ ще бъде оценена. Благодаря
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Можете да настроите честотата, напрежение и т.н. ръчно в BIOS, опитайте се да го правиш.
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Памет лента е безполезна за Core 2 в по-голямата си част. Инсталиране на подходящи клиенти "е наред, но не трябва да се пуснат на RAM asynchronously.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. "
Моята система: 日夏子
|