![]() |
|
| |||
| |||
| Κατασκευάστηκε: Asus Στράικερ II Extreme Core 2 Quad Q9550 4GB DDR3 1800 GTX 280 Η μητρική λέει ότι υποστηρίζει DDR3 αλλά στο 1800 που λέει overclocked. Αγόρασα ram μου ήδη στο 1800. Χρειάζεται να κάνω κάτι σε bios; Μήπως ο υπολογιστής μου βλέπω ότι είναι εργάσιμη στο 1800; Η RAM που αγόρασα δεν είναι overclocked. Οποιαδήποτε βοήθεια θα είναι ευπρόσδεκτη. Σε ευχαριστώ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Μπορείτε να ρυθμίσετε τη συχνότητα, τάση κτλ χειροκίνητα στο BIOS, προσπαθήστε να το κάνουμε αυτό.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Memory bandwidth είναι άχρηστο για Core 2 για το μεγαλύτερο μέρος τους. Ρύθμιση ορθή χρονισμών είναι ωραία, αλλά δεν θα πρέπει να εκτελέσετε το RAM asynchronously.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|