![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Build: Asus štrajkač II Extreme Core 2 Quad Q9550 4GB DDR3 1800 GTX 280 Matične ploče, kaže da podržava DDR3 ali kaže overclocked to 1800. Ja kupio moj ram već 1800. Trebam li učiniti nešto u bios? Da li moje računalo vidjeti da je to radi na 1800? RAM sam kupio ne overclocked. Bilo koji pomoć bi bilo poštovati. Hvala |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Možete podesiti frekvencije, napona itd. ručno u BIOS-u, probajte radiš to.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Memorijska propusnost je beskoristan na Core 2 za najveći dio. Postavljanje odgovarajuće vrijeme je u redu, ali ne biste trebali izvoditi RAM asynchronously.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " My System: 日夏子
|
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Njihalo II Extreme Overvolt Issue | clearerror | CPU, Matične ploče i RAM | 0 | 11. lipnja 2009 22:02 |
| Asus štrajkač II Formula bios - 2 pitanja + 1 više | craiig | CPU, Matične ploče i RAM | 3 | 2. prosinac 2008 16:22 |
| Formula 2 Asus njihalo, neka pitanja | codymackay | CPU, Matične ploče i RAM | 5 | 10. veljača 2008 17:24 |
| X-fi Gamer krajnost | ironsferret | Zvuk, Speakers & MP3 Playeri | 2 | 1. veljača 2008 13:23 |
| Imaš problem s ASUS p5n-e sli | necromancier | CPU, Matične ploče i RAM | 13 | 27. srpnja 2007 17:04 |
| Thread Tools | |
| |