![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Figūra: Asus Striker II Extreme Core 2 Quad Q9550 4GB DDR3 1.800 GTX 280 Plokštės sako jis palaiko DDR3 bet ji sako, 1.800 Overclocked. Aš nusipirkau RAM jau 1800. Ar man reikia kažką daryti BIOS? Ar mano kompiuteryje matyti, kad jis dirba 1.800? RAM nusipirkau nėra Overclocked. Any help būtų dėkingi. Ačiū |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Galite nustatyti, kad dažnis, įtampa ir tt rankiniu būdu BIOS, pabandykite sekasi.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Atminties pralaida yra nenaudingas dėl Core 2 didžiąja dalimi. Nustačius tinkamą laikus tai gerai, bet jums nereikėtų skaičiuoti RAM asynchroniczny.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|