![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Kompilacja: Asus Striker II Extreme Core 2 Quad Q9550 4GB DDR3 1800 GTX 280 Niniejsza płyta główna obsługuje DDR3 mówi, ale w 1800 to mówi overclocked. I kupiłem już na barana 1800. Muszę zrobić coś w BIOS? Czy mój komputer się, że wszystko działa na 1800? RAM Kupiłem nie overclocked. Każda pomoc jest doceniana. Dziękuję |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Można ustawić częstotliwość, napięcie itp. ręcznie w BIOSie, aby spróbować zrobić.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pamięci jest bezużyteczny na Core 2 dla większości. Ustawianie właściwego czas jest w porządku, ale nie należy uruchamiać RAM asynchronicznie.
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". My System: 日夏子
|