![]() |
|
|||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
|||
|
|||
|
Construiţi:
Asus Striker II Extreme Core 2 Quad Q9550 4GB DDR3 1800 GTX 280 Placa de bază spune că sprijină DDR3, dar la 1800 se spune overclocked. I-am cumpărat-mi RAM deja la 1800. Este necesar să fac ceva în BIOS-ul? Are calculatorul meu vezi ca e de lucru la 1800? RAM am cumparat nu este overclocked. Orice ajutor ar fi apreciat. Mulţumesc
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Puteţi seta frecventa, tensiune etc manual în BIOS-ul, încercaţi să faceţi asta.
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Lăţime de bandă de memorie este inutil pe Core 2 în cea mai mare parte. Setarea timpilor buna este bine, dar nu trebuie să fugi de RAM asynchronously.
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. "
Sistemul meu: 日夏子
|