![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Рік побудови: Asus Striker II Extreme Core 2 Quad Q9550 4GB DDR3 1800 GTX 280 Каже, що материнська плата підтримує пам'ять DDR3, але в 1800 вона говорить розігнаний. Я купив мою ОЗУ вже в 1800. Чи потрібно робити щось в BIOS? Мій комп'ютер бачити, що він працює на 1800? RAM я купив не розігнаний. Будь-яка допомога буде оцінили. Спасибо |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ви можете налаштувати частоту, напругу і т.д. вручну в BIOS, спробуйте зробити це.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Пропускна здатність пам'яті є марним на Core 2 по більшій частині. Налаштування належного таймінги це добре, але ви не повинні запускати пам'яті асинхронно.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Striker II Extreme Overvolt випуск | clearerror | Процесори, материнські плати RAM & | 0 | 11 червня 2009 22:02 |
| Asus Striker II Formula BIOS - 2 + 1 Запитань більше | craiig | Процесори, материнські плати RAM & | 3 | 2 грудня 2008 16:22 |
| Asus Striker 2 формули, деякі питання | codymackay | Процесори, материнські плати RAM & | 5 | 10 лютого 2008 17:24 |
| X-Fi Extreme Gamer | ironsferret | Звук, Виступаючі & MP3-плеєри | 2 | 1 лютого 2008 13:23 |
| Виникла проблема з ASUS P5N-E SLI | necromancier | Процесори, материнські плати RAM & | 13 | 27 липня 2007 17:04 |
| Різьба Інструменти | |
| |