![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| в BIOS има опция да имат NVIDIA gpu Ex [поддръжка], ATM е [увреждания] Имам 9800GT, така ще бъде това appropriot да "позволи"? също и в BIOS, там е "SLI-Готови памет" опцията ATM е [увреждания] Сега имам SLI готов памет от ocz. тук 3gb. Но само 1 9800GT Сега има възможност да имат: -CPUOC 0% -CPUOC 1% -CPUOC 2% -CPUOC 3% -CPUOC 4% -CPUOC 5% - Експерт Кой? :) Или да е необходимо да overclock ми E8500? които аз съм щастлив от това. Също така, докато правиш пост в моя дънната платка от NB е да се топли за моя вкус. така всеки може да предложи някои охлаждане за ASUS стачник II формула Северна мост, оголване в ума и DONT има вода за охлаждане и аз имаме tuniq кула така ми пространство е нещо ограничено. Имам вече приложен малък фен на юг, което прави nicy, но радиатор за NB е тежък, така аз арго разбирам същото нещо правиш с това, което съм сторил с SB Много благодаря Craiig / / |
|
| |||
| |||
| .? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Жалко, че имаш съвет, Страйкър IIS са дори по-лошо, отколкото на нормални NVidia дънни платки. Разрешаването на тези опции няма да наистина много, но вие може да си. Всяко northbridge фен добавяте ще бъде annoyingly Бъзи и шумно, това е същността на звяра (малък размер = високи RPMs), аз искам просто купи нова P43, ако това е което ви проблеми.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| :) Благодаря за отговора въглероден пич, аз знам, че го е донесъл преди някой знаеше много за нея и преди да е бил предупреден .. : (Но изненадващо на baord е наред. Своята правиш V и tbh. Единственият проблем е, че арго намерите Mhz за CPU overclock. Единствено multiplyer. Но аз го намерите FSB и че изглежда да работи добре:), но освен 50 степен на север мост, който DONT като coz Im температура freek на baord е страхотно. Im глупаво за получаване на 3way SLI. Само ще си взема и карта: (ох добре. Благодаря отново за отговора на въглерод, Craiig / / |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Страйкър II Екстремни Overvolt Брой | clearerror | Процесори, дънни платки & RAM | 0 | 11 Юни 2009 22:02 |
| Asus M3a78-в дънната платка BIOS Cool & Тихо Възможност за въпроси | P5200 | Процесори, дънни платки & RAM | 2 | 27 Feb 2009 13:36 |
| Asus Максимус II Формула PC изгради | mizsua | Процесори, дънни платки & RAM | 7 | 9 януари 2009 16:44 |
| Asus Страйкър II Екстремни Рам Проблем | Vanquish39 | Процесори, дънни платки & RAM | 2 | 3 Дек 2008 21:38 |
| Asus Страйкър Формула 2, някои въпроси | codymackay | Процесори, дънни платки & RAM | 5 | 10 Feb 2008 17:24 |
| Нишка Инструменти | |
| |