![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| v bios má možnost mít NVIDIA GPU Zk [zapnuta] atm je [vypnuto] Mám 9800GT tak by se to appropriot na 'enable'? také v systému BIOS je 'SLI-Ready Memory' volby atm je [vypnuto] Nyní mám SLI připraveni paměti OCZ. tady 3GB Ale pouze 1 9800GT Nyní existuje možnost, že: -CPUOC 0% -CPUOC 1% -CPUOC 2% -CPUOC 3% -CPUOC 4% -CPUOC 5% - Expert Který? :) Nebo mám potřebu přetaktování mého E8500? Jsem rád, což se dělá. Také zatímco na odvádějí příspěvek na mé desce NB se dostat do horké pro mé chuti. tak by mohl někdo navrhnout nějaké chlazení pro asus stávkující II vzorce Severní můstek, odhalující na mysli i dont mít vodní chlazení a mám tuniq věž tak moje místo je jakési omezené. Již jsem připojený malý ventilátor na jih, což je dělá lízátko, ale teplo dřezu pro ČNB je hrudkovitý tak i cant opravdu dostat to samé dělat s tím, co jsem udělal s SB díky moc Craiig / / |
|
| |||
| |||
| .? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hanba vám, že mám palubě, stávkující IIs jsou ještě horší, než je běžná nVidia desek. Aktivace těchto možností není opravdu mnoho, ale můžete také. Jakékoliv Northbridge fanoušek přidejte bude protivně bzučící a nahlas, že to povaha šelmy (malá velikost = vyšší RPM) bych právě koupit novou P43 je to v případě, která vám problémy.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| :) Díky za odpověď uhlíku kámo, vím, že jsem to mnohem dříve, než kdokoliv věděl o tom a jsem varoval před .. : (Ale překvapivě se baord je v pořádku. Své činnosti v dobře tbh. Jediným problémem je i cant najít Mhz pro přetaktování procesoru. Pouze multiplyer. Ale jsem najít FSB, a zdá se, že práci v pohodě:), ale jiné než na 50 stupni severní šířky mostu, který i dont rád coz im teplotě freek se baord je skvělé. im hloupé získání 3way SLI. Budu jen někdy jednu kartu: (ach dobře. Díky opět za odpověď uhlíku, Craiig / / |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Stávkující II Extreme Overvolt Výtisk | clearerror | Procesory, základní desky & RAM | 0 | 11. června 2009 22:02 |
| Asus M3a78-em Motherboard Bios Cool & Tichý Možnost Otázka | P5200 | Procesory, základní desky & RAM | 2 | 27 únor 2009 13:36 |
| Asus Maximus II Formule PC stavět | mizsua | Procesory, základní desky & RAM | 7 | 9. ledna 2009 16:44 |
| Asus stávkující II Extreme Ram problém | Vanquish39 | Procesory, základní desky & RAM | 2 | 3. prosinec 2008 21:38 |
| Asus stávkující Formule 2, některé otázky | codymackay | Procesory, základní desky & RAM | 5 | 10. února 2008 17:24 |
| Thread Nástroje | |
| |