![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| στο BIOS έχει μια επιλογή για να έχουν NVIDIA gpu Ex [επέτρεψαν], atm είναι [αναπήρων] έχω μια 9800GT οπότε αυτό θα είναι appropriot να «επιτρέψει»; επίσης στο BIOS υπάρχει "SLI-Ready Memory 'επιλογή atm είναι [αναπήρων] Τώρα έχω έτοιμο SLI μνήμης από ocz. εδώ 3GB. Όμως, μόνο το 1 9800GT Τώρα υπάρχει η δυνατότητα να έχουν: -CPUOC 0% -CPUOC 1% -CPUOC 2% -CPUOC 3% -CPUOC 4% -CPUOC 5% - Expert Ποιο; :) Ή θα πρέπει να overclock μου E8500; το οποίο είμαι ικανοποιημένος με αυτό. Επίσης, ενώ για τον τρόπο μια θέση για την μητρική πλακέτα από ΣΗΜ. μου είναι για να φτάσουν στο ζεστό για μένα. ώστε ο καθένας θα μπορούσε να προτείνει ορισμένες ψύξης για το ASUS απεργός τύπου ΙΙ Βόρεια γέφυρα, Baring υπόψη i dont έχει το νερό ψύξης και έχω μια tuniq πύργο μου, έτσι το διάστημα είναι είδος περιορισμένη. Έχω ήδη ένα μικρό ανεμιστήρα που επισυνάπτεται προς τα νότια, η οποία κάνει nicy, αλλά η θερμότητα νεροχύτη για το ΝΒ είναι ογκώδεις ώστε i επίκλιση πραγματικά να κάνει το ίδιο πράγμα με αυτό που έχω κάνει με τον SB Ευχαριστώ πολύ Craiig / / |
|
| |||
| |||
| .; |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ντροπή σας πήρε ότι του σκάφους, ο Στράικερ IIs είναι ακόμη χειρότερες από τις κανονικές μητρικές κάρτες nVidia. Η ενεργοποίηση αυτών των επιλογών δεν θα γίνει πραγματικά πολύ, αλλά ίσως επίσης. Κάθε Northbridge fan προσθέτετε θα annoyingly buzzy και δυνατά, αυτή είναι η φύση του κτήνους (μικρό μέγεθος = υψηλότερη RPMs), θα ήθελα μόνο αγοράζουν νέες P43 αν είναι δίνοντάς σας προβλήματα.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| :) Ευχαριστώ για την απάντηση του άνθρακα mate, ξέρω ότι το έφερε πριν από οποιονδήποτε γνώριζε πολύ γι 'αυτό και πριν είχα προειδοποιήσει .. : (Αλλά εκπληκτικά τα baord είναι μια χαρά. Κατά την κάνει καλά tbh. Μόνο πρόβλημα είναι η εξεύρεση i επίκλισης MHz για την cpu overclock. Μόνο το multiplyer. Αλλά είχα βρει το FSB και ότι φαίνεται να λειτουργεί μια χαρά:), αλλά εκτός από 50 βαθμό βόρεια γέφυρα που i dont όπως coz im θερμοκρασία Freek την baord είναι μεγάλη. im ανόητος για να το 3way SLI. Θα ποτέ μόνο μία κάρτα: (μα καλά. Ευχαριστώ και πάλι για την απάντηση του άνθρακα, Craiig / / |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Στράικερ II Extreme Overvolt Τεύχος | clearerror | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 0 | 11 Ιουν 2009 22:02 |
| Asus M3a78-em Motherboard Bios Cool & Quiet Επιλογή Ερώτηση | P5200 | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 2 | 27 Φεβ 2009 13:36 |
| Asus Maximus II Formula PC οικοδόμηση | mizsua | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 7 | 9 Ιαν 2009 16:44 |
| Asus Στράικερ II Extreme Ram Problem | Vanquish39 | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 2 | 3η Δεκ. 2008 21:38 |
| Asus Στράικερ 2 Formula, μερικές ερωτήσεις | codymackay | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 5 | 10 Φεβ 2008 17:24 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |