manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > CPU, Matične ploče i RAM

Register

Asus štrajkač II Formula bios - 2 pitanja + 1 više

Reply

Thread Tools
Old 25. studenog 2008, 05:35
Member Group

Default Asus štrajkač II Formula bios - 2 pitanja + 1 više

u bios da ima opciju da imaju NVIDIA GPU Ex [omogućen], ATM je [onemogućen] imam 9800GT pa bi to biti appropriot na "Omogući"?

Također u BIOS postoji 'SLI-Ready Memory' opcijom
ATM je [onemogućen]

I do sada su spremni sli by ocz memorije. ovdje 3gb. Ali samo 1 9800GT

Sada postoji opcija da se:
-CPUOC 0%
-CPUOC 1%
-CPUOC 2%
-CPUOC 3%
-CPUOC 4%
-CPUOC 5%
- Expert

Koji? :) Ili mi je potrebna za overclock mog E8500? koje sam zadovoljna radite.

Također, dok radimo na post na mojoj matičnoj ploči NB je po dolasku u vruće za moje sviđanje. tako da svatko tko bi mogao predložiti neke hlađenja za ASUS njihalo II formula North mosta, u vidu baring ja dont imati vodu za hlađenje i imam tuniq kule tako moj prostor je vrsta ograničen.
Već sam u prilogu mali ventilator na jugu, koja je događaj nicy, ali za hlađenje NB je pijan, pa mi stvarno licemjerje dobiti istu stvar radiš s tim što sam učinio sa SB

puno hvala Craiig / /
Old 28. studenog 2008, 09:31
Member Group

.?
Old 29. studenog 2008, 20:02
Donatorska Grupa

Sramota da imaš odbora, njihalo na IIS su čak i gore nego normalne nVidia matičnim pločama.

Uključivanjem tih opcija neće raditi jako puno, ali možda je dobro.

Svejedno northbridge ventilator će se kad dodate annoyingly buzzy i glasno, to je priroda Zvijer (small size = veća RPMs), ja bih jednostavno kupite novu P43 ako je dajući vam probleme.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. "

My System: 日夏子

Procesor (i):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Matične ploče:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM memorija:
2GB Patriot Extreme Performance
Grafička kartica (e):
PNY 8800GTS 320MB
Sound Card:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Tvrdi disk (i):
80GB + 500GB
Optički pogon (e):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Hlađenje:
4x-120mm Yate šunjalo + 200mm top
Network / Internet:
Qwest
Monitor (e):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operacijski sustav (e):
Windows XP + 7
Old 2. prosinca 2008, 16:22
Member Group

:) Hvala za odgovor ugljika mate, znam i prije nego što donese ga itko znao mnogo o tome i prije nego što sam bio upozoren .. : (Ali iznenađujuće je baord je u redu. V dobro činite svojim tbh. Jedini problem je ja licemjerje nađi prema Mhz za CPU overclock. Samo multiplyer. No nisam pronaći FSB i da izgleda da radi samo fino:) ali, osim 50 stupnjeva sjeverno mostom koji ja dont poput coz im temperatura freek je baord je odlična. IM nedotupavan za dobivanje 3way sli. ja htijenje ikada dobiti samo jedna kartica: (oh dobro. Hvala opet za odgovor ugljika,

Craiig / /
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.