![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| u bios da ima opciju da imaju NVIDIA GPU Ex [omogućen], ATM je [onemogućen] imam 9800GT pa bi to biti appropriot na "Omogući"? Također u BIOS postoji 'SLI-Ready Memory' opcijom ATM je [onemogućen] I do sada su spremni sli by ocz memorije. ovdje 3gb. Ali samo 1 9800GT Sada postoji opcija da se: -CPUOC 0% -CPUOC 1% -CPUOC 2% -CPUOC 3% -CPUOC 4% -CPUOC 5% - Expert Koji? :) Ili mi je potrebna za overclock mog E8500? koje sam zadovoljna radite. Također, dok radimo na post na mojoj matičnoj ploči NB je po dolasku u vruće za moje sviđanje. tako da svatko tko bi mogao predložiti neke hlađenja za ASUS njihalo II formula North mosta, u vidu baring ja dont imati vodu za hlađenje i imam tuniq kule tako moj prostor je vrsta ograničen. Već sam u prilogu mali ventilator na jugu, koja je događaj nicy, ali za hlađenje NB je pijan, pa mi stvarno licemjerje dobiti istu stvar radiš s tim što sam učinio sa SB puno hvala Craiig / / |
|
| |||
| |||
| .? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Sramota da imaš odbora, njihalo na IIS su čak i gore nego normalne nVidia matičnim pločama. Uključivanjem tih opcija neće raditi jako puno, ali možda je dobro. Svejedno northbridge ventilator će se kad dodate annoyingly buzzy i glasno, to je priroda Zvijer (small size = veća RPMs), ja bih jednostavno kupite novu P43 ako je dajući vam probleme.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| :) Hvala za odgovor ugljika mate, znam i prije nego što donese ga itko znao mnogo o tome i prije nego što sam bio upozoren .. : (Ali iznenađujuće je baord je u redu. V dobro činite svojim tbh. Jedini problem je ja licemjerje nađi prema Mhz za CPU overclock. Samo multiplyer. No nisam pronaći FSB i da izgleda da radi samo fino:) ali, osim 50 stupnjeva sjeverno mostom koji ja dont poput coz im temperatura freek je baord je odlična. IM nedotupavan za dobivanje 3way sli. ja htijenje ikada dobiti samo jedna kartica: (oh dobro. Hvala opet za odgovor ugljika, Craiig / / |