kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Processzorok, alaplapok és RAM

Register

Asus Striker II Formula BIOS - 2 kérdést + 1 tovább

Reply

Téma eszközök
Old November 25, 2008, 05:35
Csoport tagja

Default Asus Striker II Formula BIOS - 2 kérdést + 1 tovább

a BIOS-ban van egy lehetőség, hogy NVIDIA GPU Ex [engedélyezve], az ATM-[disabled] Nekem van egy 9800GT így lenne ez appropriot a "hogy"?

szintén a bios van "SLI-Ready Memory" lehetőség
atm az [disabled]

Most van kész SLI-memória az OCZ. itt 3GB. De csak 1 9800GT

Most itt van a lehetőség, hogy:
-CPUOC 0%
-CPUOC 1%
-CPUOC 2%
-CPUOC 3%
-CPUOC 4%
-CPUOC 5%
- Szakértői

Melyik? :) Vagy Muszáj overclock my E8500? én vagyok boldog csinál.

Is, miközben az ezt az állást, az én alaplap által NB kezd a meleg az én kedvére. így senkinek nem ajánljuk a hűtés Az ASUS Striker II formula északi híd, baring előtt i dont volna vízhűtés, és van egy tuniq torony így én tér egyfajta korlátozott.
Már mellékelt egy kis ventilátor a déli, ami csinál nicy, de a hő mosogató az NB is lumpy Szóval nagyon vidám kap ugyanaz a dolog, amit csinálsz volna az SB

köszönet alot Craiig / /
Old November 28, 2008, 09:31
Csoport tagja

.?
Old November 29, 2008, 20:02
Donor Group

Kár, hogy a hajón van, a Striker IIs még rosszabb, mint a normál nVidia alaplapok.

Amely lehetővé teszi azokat a lehetőségeket, nem igazán sok, de akár meg is.

Minden rajongó Northbridge felvételekor lesz bosszantóan buzzy és hangos, ez a jellege, a fenevad (kis méret = nagyobb RPMs), amiben csak vesz egy új P43, ha ez így problémákat.
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni.

My System: 日夏子

Processzor (ok):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Alaplap:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM memória:
2GB Patriot Extreme Performance
Grafikus kártya (k):
PNY 8800GTS 320MB
Hangkártya:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Merevlemez (ek):
80GB + 500GB
Optikai meghajtó (k):
2x SATA
Case / tápegység:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Hűtés:
4x Yate 120mm-200mm Loon + top
Hálózat / Internet:
Qwest
Monitor (ok):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operációs rendszer (ek):
Windows XP + 7
Old December 2, 2008, 16:22
Csoport tagja

:) Köszi a válasz a szén-mate, tudom, hogy én vagyok az, mielőtt bárki tudott sokat róla, és mielőtt én figyelmeztette .. : (De a baord meglepően jól van. A jól csinál v tbh. Csak az a gond, hogy én vidám talál a Mhz a cpu overclock. Csak a multiplyer. De én nem találom a FSB, és úgy tűnik, hogy csak finom:), de más, mint a 50 fokos északi híd amit dont mint coz im hőmérsékleten Freek a baord nagyszerű. im a buta, hogy az 3way SLI. Én mindig csak kap egy kártyát: (hát igen. Köszönöm a választ szén,

Craiig / /
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Striker II Extreme Overvolt kiadás clearerror Processzorok, alaplapok és RAM 0 11. június 2009 22:02
Asus M3a78-em Alaplap Bios Cool & Quiet opció kérdés P5200 Processzorok, alaplapok és RAM 2 27. február 2009 13:36
Asus Maximus Formula II PC épít mizsua Processzorok, alaplapok és RAM 7 9. január 2009 16:44
Asus Striker II Extreme Ram Probléma Vanquish39 Processzorok, alaplapok és RAM 2 3. december 2008 21:38
Asus Striker Formula 2, néhány kérdést codymackay Processzorok, alaplapok és RAM 5 10. február 2008 17:24
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.