![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | שרשרת כלים |
|
| |||
| |||
| ב-BIOS יש אפשרות לקבל שלוחה gpu NVIDIA [מופעל], ATM היא [לנכים] יש לי 9800GT אז זה היה להיות appropriot ל 'אפשר'? גם ב-BIOS יש 'SLI-Ready Memory' אפשרות ATM היא [לנכים] עכשיו אני מוכן לעשות SLI יש זיכרון של OCZ. כאן 3gb. אבל רק 1 9800GT עכשיו יש את האפשרות להיות: -CPUOC 0% -CPUOC 1% CPUOC-2% CPUOC-3% CPUOC-4% -CPUOC 5% - מומחה איזה מהם? :) או האם אני צריך overclock שלי E8500? שבו אני שמחה עם עושים. כמו כן, תוך לעשות פוסט על לוח האם שלי לפי NB היא להגיע חם שלי חבוב. כך כל אחד יכול להציע כמה הקירור של ASUS שובת השנייה הנוסחה צפון הגשר, baring להתכון dont אני חייב קירור מים ו יש לי כל כך tuniq המגדל שלי הוא סוג של שטח מצומצם. אני כבר מעריץ המצורפת קטן לכיוון דרום, אשר הוא עושה nicy, אבל החום כיור עבור NB היא צביעות מסוקס אז באמת לקבל את אותו הדבר עושים עם מה עשיתי עם SB תודה רבה Craiig / / |
|
| |||
| |||
| .? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| חבל, כי יש לך לוח מודעות, את IIS שובת הם אפילו יותר גרוע בדרך כלל nvidia motherboards. הפעלת אפשרויות אלו לא ממש עושה הרבה אבל אתה עלול גם כן. כל אוהד northbridge שתוסיף יהיה annoyingly Buzzy וצועקת, זה אופי של חיה (= גודל קטן יותר גבוה RPMs), אני רק רוצה לקנות חדש P43 אם הוא נותן לך בעיות.
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " המערכת שלי: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| :) Thanks for the reply פחמן חבר, אני יודע הבאתי את זה הרבה לפני שמישהו ידע על זה ולפני הייתי מזהיר .. : (אבל הוא מפתיע את baord בסדר. שלו עושה V tbh היטב. הבעיה היא שאני רק צביעות למצוא את MHz של CPU overclock. רק multiplyer. אבל לא עשיתי את למצוא fsb וכי נראה כי עובד בסדר גמור:) אבל אחר מאשר א 50 מעלות מצפון לגשר שבו אני dont כמו coz IM freek את הטמפרטורה של baord הוא נהדר. IM טיפשי להשגת את 3way SLI. אני רק פעם אחת לקבל את הכרטיס: (אה, טוב. תודה שוב על התשובה פחמן, Craiig / / |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| שובת השנייה Overvolt אקסטרים גליון | clearerror | CPUs, Motherboards & RAM | 0 | 11th יוני 2009 22:02 |
| ASUS M3a78-BIOS לוח האם אותם מגניב & שקט אפשרות שאלה | P5200 | CPUs, Motherboards & RAM | 2 | -27 פברואר 2009 13:36 |
| ASUS מקסימוס פורמולה II מחשב לבנות | mizsua | CPUs, Motherboards & RAM | 7 | 9th ינואר 2009 16:44 |
| ASUS שובת הבעיה השנייה אקסטרים ראם | Vanquish39 | CPUs, Motherboards & RAM | 2 | 3rd דצמבר 2008 21:38 |
| ASUS שובת פורמולה 2, כמה שאלות | codymackay | CPUs, Motherboards & RAM | 5 | -10 פברואר 2008 17:24 |
| שרשרת כלים | |
| |