![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| į BIOS, jis turi galimybę turėti NVIDIA GPU Ex [įjungti], ATM tai [išjungtas] turiu 9800GT taip būtų tai būtų appropriot "Enable"? pat BIOS yra "SLI-Ready atmintį" alternatyva ATM tai [išjungtas] Dabar aš turiu SLI Ready atmintį pakeitė OCZ. čia 3Gb. Bet tik 1 9800GT Dabar yra galimybė turėti: -CPUOC 0% -CPUOC 1% -CPUOC 2% -CPUOC 3% -CPUOC 4% -CPUOC 5% - Ekspertas Kuris iš jų? :) Ar man reikia overclock Mano E8500? kurį aš esu patenkintas darote. Taip pat tuo pačiu atlikęs po mano plokštėje atstovaujamos NB darosi karšto mano sielos. tai gali kam nors rodo kai kurie Asus Striker II formulė North Bridge aušinimo, Baring omenyje i Neturite vandens aušinimo ir aš tuniq bokštas mano, kad erdvė yra tarsi ribotas. Aš jau pridėtas nedidelis ventiliatorius į pietus, o tai daro Ledene, bet HEAT SINK for NB yra vienkartiniai, kad i cant really gauti tą patį padaryti su tuo, ką aš padariau su SB Thanks a lot Craiig / / |
|
| |||
| |||
| ?. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Shame turite, kad laive, puola IIs yra dar blogiau nei normalus nVidia motherboards. Įjungus šių variantų nėra tikrai daug, bet galbūt taip pat. Bet Northbridge ventiliatorius įrašote bus annoyingly buzzy ir garsiai, tai iš gyvūno pobūdžio (mažos = didesnis RPM), aš ką tik įsigyti naujų P43, jei ji suteikia jums problemų.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| :) Ačiū už atsakymą anglies mate, aš žinau, davė jį prieš kiekvienas žinojo daug apie tai ir anksčiau buvau perspėjo .. : (Bet stebėtinai pagautų yra gerai. Savo būdu prieš pat TBH. Vienintelė problema yra i cant find MHz CPU overclock. Tik multiplyer. Bet aš susirasti FSB ir kad atrodo, kad darbas visai gerai:), bet ne 50 laipsnių šiaurės tiltas, kuris i dont like coz im temperatūros freek pagautų yra puikus. im kvailas gavimui 3way SLI. Aš tik kada nors vieną kortelę: (Oh well. Dar kartą ačiū už atsakymą anglies Craiig / / |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Striker II Extreme Overvolt numeris | clearerror | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 0 | Birželis 11, 2009 22:02 |
| Asus M3a78-em BIOS Cool & Quiet variantas Klausimas | P5200 | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 2 | 27 vasaris 2009 13:36 |
| Asus Maximus II Formula PC kurti | mizsua | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 7 | 9 sausis 2009 16:44 |
| Asus Striker II Extreme Ram problema | Vanquish39 | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 2 | 3 gruodis 2008 21:38 |
| Asus Striker 2 formulė, kai kurie klausimai | codymackay | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 5 | 10 vasaris 2008 17:24 |
| Temos įrankiai | |
| |