![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| in BIOS ir iespēja būt NVIDIA GPU Ex [ļāva] ATM tas ir [invalīdu] Man ir 9800GT tā būtu tas būtu appropriot, lai "nodrošinātu"? arī bios tur ir "SLI-Ready Memory 'option atm tas ir [invalīdu] Tagad man ir sli gatavs atceras OCZ. šeit 3GB. Bet tikai 1 9800GT Tagad pastāv iespēja, ka tie: -CPUOC 0% -CPUOC 1% -CPUOC 2% -CPUOC 3% -CPUOC 4% -CPUOC 5% - Ekspertu Which one? :) Vai man ir OVERCLOCK mans E8500? kuru es esmu apmierināts ar darīšanu. Arī vienlaikus uz darot pastu uz manu mātesplati ar NB kļūst karstajam manu patika. lai varētu kāds ieteikt kādu dzesēšanu uz asus Striker II formula North bridge, baring prātā i dont ir ūdens dzesēšanas un i ir tuniq tornis tik manas vietas veida ierobežots. Es jau pievienots nelielu ventilatoru, kas dienvidos, kas tā dara ledene, bet siltuma izlietne uz NB ir lumpy so i cant tiešām nokļūt pašu dara ar to, ko es esmu darījis ar SB thanks a lot Craiig / / |
|
| |||
| |||
| .? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kauns jums, ka kuģa, Striker IIs ir pat sliktāka nekā parastā nVidia motherboards. Ļaujot šīs iespējas nebūs tiešām daudz, bet tu varētu arī. Jebkurš NORTHBRIDGE ventilators jūs pievienojat būs kaitinoši buzzy un skaļi, tas ir raksturs zvērs (mazā size = lielāks RPMs), es vienkārši nopirkt jaunu P43 ja tā dodot Jums problēmas.
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " Mana sistēma: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| :) Paldies par atbildi oglekļa mate, es zinu, tā bija pirms kāds zināja daudz par to, pirms es biju brīdināts .. : (Bet pārsteidzoši baord ir labi. Tā dara v arī TBH. Vienīgā problēma ir i cant atrast MHz CPU OVERCLOCK. Tikai multiplyer. Bet man bija atrast FSB, un, šķiet, darbojas ļoti labi:) bet kas nav 50 grādu ziemeļu tilts, kas i dont kā coz im temperatūra Freek baord ir liels. im dumjš, lai iegūtu 3WAY SLI. Es tikai jebkad iegūt vienu karti: (oh well. Paldies vēlreiz par atbildi oglekļa, Craiig / / |
![]() |
|
| Bookmarks |