![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| w BIOS ma opcję mają NVIDIA GPU Ex [aktywna] atm jest [disabled] Mam 9800GT tak byłoby to appropriot do "włączyć"? również w BIOS istnieje "SLI-Ready Memory" opcja ATM jest [disabled] Mam już gotowy SLI pamięci OCZ. tu 3Gb. Ale tylko 1 9800GT Obecnie istnieje możliwość, aby: -CPUOC 0% -CPUOC 1% -CPUOC 2% -CPUOC 3% -CPUOC 4% -CPUOC 5% - Expert Który? :) Czy muszę do overclockingu mojego E8500? Cieszę się, które z robisz. Również podczas gdy na ten post na mojej płycie głównej przez NB zaczyna się gorący dla moich potrzeb. więc może ktoś wymyślić dla chłodzenia ASUS Striker II formuły North Bridge, Baring w umysł i dont mieć wody chłodzącej i mam tuniq wieży tak my space jest rodzajem ograniczone. Mam już dołączony mały wentylator na południe, co robi nicy, ale ciepło zlewu dla NB guzowata jest tak naprawdę i cant get to samo robi się z tym, co mam zrobić z SB thanks alot Craiig / / |
|
| |||
| |||
| .? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Shame masz że pokładzie, Striker IIS są nawet gorsze niż normalne płyty główne nVidia. Włączenie tych opcji nie będzie naprawdę dużo, ale możecie równie dobrze. Każdy fan Northbridge dodajemy będzie annoyingly Buzzy i głośne, to charakter Bestii (mały rozmiar = wyższe RPM), I'd prostu kupić nowy P43 czy to daje problemów.
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| :) Dzięki za odpowiedź węgla mate, Wiem, że ktoś sprowadził je przed wiedzieli dużo o tym i ostrzegł przed byłem .. : (Ale zaskakująco baord jest w porządku. Robi jej dobrze przeciwko tbh. Jedyny problem jest i cant znaleźć MHz dla procesora overclockingu. Jedynie multiplyer. Ale nie znaleźć FSB i że wydaje się działać dobrze:) ale inne niż 50 North Bridge, które stopnia i dont like coz im temperaturze Freek w baord jest wielka. im głupie uzyskania 3way SLI. Ja tylko jedną kartę dostać: (oh well. Jeszcze raz dziękujemy za odpowiedź węgla, Craiig / / |