![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| în BIOS-ul are o opţiune de a avea NVIDIA GPU Ex [activat], ATM-uri este [cu handicap] i au un 9800GT deci ar fi acest appropriot a "permite"? De asemenea, în BIOS-ul este "SLI-Ready Memory" opţiune ATM-uri este [cu handicap] acum i-au făcut SLI gata de memorie ocz. aici 3gb. Dar, doar 1 9800GT în prezent nu există opţiunea de a fi: -CPUOC 0% -CPUOC 1% -CPUOC 2% -CPUOC 3% -CPUOC 4% -CPUOC 5% - Expert Care dintre ele? :) Sau nu am nevoie de overclock meu E8500? care i-am mulţumit cu a face. De asemenea, în timp ce faci pe un post pe placa de bază prin NB este cald pentru a ajunge sa-mi placă. deci oricine ar putea sugera unele răcire pentru ASUS Striker II Formula de Nord pod, baring în minte i dont au apă de răcire şi am un tuniq turnul meu deci este un fel de spaţiu limitat. Am deja ataşat un mic fan la sud, care se face nicy, dar căldura chiuveta pentru NB este atât de plin de cocoloaşe i cant foarte obţine acelaşi lucru cu a face ceea ce am făcut cu SB Multumesc mult Craiig / / |
|
| |||
| |||
| .? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ruşine că te-ai bord, Striker IIS sunt chiar mai rău decât normal nVidia Placi de baza. Activarea aceste opţiuni nu va face foarte mult, dar s-ar putea, de asemenea. Orice Northbridge fan adăugaţi va fi annoyingly Buzzy şi puternic, care este de natura bestia (de dimensiuni mici RPMs = mai mare), mi-ar cumpăra doar un nou P43, dacă e să vă probleme.
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " Sistemul meu: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| :) Mersi pentru răspuns de carbon amice, Ştiu că am adus-o înainte de oricine ştia de mult despre asta şi înainte am fost avertizat .. : (Dar surprinzător de baord este în regulă. Sa faci bine v tbh. Singura problemă este i cant găsi Mhz pentru CPU overclock. Numai multiplyer. Dar n-am găsi FSB şi care pare să funcţioneze bine:), dar altele decât 50 grade la nord pod care i dont ca văr im o temperatură freek a baord este mare. im prostie pentru obtinerea de 3way SLI. i va ajunge doar o carte: (oh bine. Multumesc inca o data pentru a răspunde de carbon, Craiig / / |