menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Procesory, základné dosky & RAM

Register

Asus štrajkujúci II Formule bios - 2 otázky + 1 viac

Reply

Thread Tools
Old 25. novembra 2008, 05:35
Člen Skupina

Default Asus štrajkujúci II Formule bios - 2 otázky + 1 viac

v bios má možnosť mať NVIDIA GPU Zk [zapnutá] atm je [vypnuté] Mám 9800GT tak by sa to appropriot na 'enable'?

aj v systéme BIOS je 'SLI-Ready Memory' voľby
atm je [vypnuté]

Teraz mám SLI pripravení pamäte OCZ. tady 3GB Ale iba 1 9800GT

Teraz existuje možnosť, že:
-CPUOC 0%
-CPUOC 1%
-CPUOC 2%
-CPUOC 3%
-CPUOC 4%
-CPUOC 5%
- Expert

Ktorý? :) Alebo mám potrebu přetaktování môjho E8500? Som rád, čo sa robí.

Tiež kým na odvádzajú príspevok na mojej doske NB sa dostať do horúcej pre mojej chuti. tak by mohol niekto navrhnúť nejaké chladenia pre asus štrajkujúci II vzorca Severné mostík, odhaľujúce na mysli i dont mať vodné chladenie a mám tuniq veža tak moje miesto je akési obmedzené.
Už som pripojený malý ventilátor na juh, čo je robí lízátko, ale teplo drezu pre NBS je drobivý tak i cant naozaj dostať to isté robiť s tým, čo som urobil s SB

díky moc Craiig / /
Old 28. novembra 2008, 09:31
Člen Skupina

.?
Old 29.listopadu 2008, 20:02
Darcu Skupina

Hanba vám, že mám palube, štrajkujúci IIs sú ešte horšie, než je bežná nVidia dosiek.

Aktivácia týchto možností nie je naozaj veľa, ale môžete tiež.

Akékoľvek Northbridge fanúšik pridajte bude protivná bzučící a nahlas, že to povaha šelmy (malá veľkosť = vyššia RPM) bych práve kúpiť novú P43 je to v prípade, ktorá vám problémy.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. "

Môj systém: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01GHz
Základná doska:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Pamäť RAM:
2GB Patriot Extreme Výkon
Grafické karty (s):
PNY 8800GTS 320mb
Zvuková karta:
Sound Blaster XtremeGamer 7,1
Pevný disk (y):
80 GB + 500 GB
Optická mechanika (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W AeroCool zeroDBA
Chladenie:
4x 120 mm Yate Loon-top + 200 mm
Sieť / Internet:
Qwest
Monitor (s):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operačný systém (y):
Windows XP + 7
Old 2.prosince 2008, 16:22
Člen Skupina

:) Vďaka za odpoveď uhlíka kámo, viem, že som to oveľa skôr, než ktokoľvek vedel o tom a som varoval pred .. : (Ale prekvapivo sa baord je v poriadku. Svoje aktivity v dobre tbh. Jediným problémom je i cant nájsť Mhz pre přetaktování procesoru. Iba multiplyer. Ale som nájsť FSB, a zdá sa, že prácu v pohodě:), ale iné ako na 50 stupni severnej šírky mosta, ktorý i dont rád coz im teplote Freek sa baord je skvelé. im hlúpe získanie 3way SLI. Budem len niekedy jednu kartu: (ach dobre. Vďaka opäť za odpoveď uhlíka,

Craiig / /
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.