![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| v bios má možnosť mať NVIDIA GPU Zk [zapnutá] atm je [vypnuté] Mám 9800GT tak by sa to appropriot na 'enable'? aj v systéme BIOS je 'SLI-Ready Memory' voľby atm je [vypnuté] Teraz mám SLI pripravení pamäte OCZ. tady 3GB Ale iba 1 9800GT Teraz existuje možnosť, že: -CPUOC 0% -CPUOC 1% -CPUOC 2% -CPUOC 3% -CPUOC 4% -CPUOC 5% - Expert Ktorý? :) Alebo mám potrebu přetaktování môjho E8500? Som rád, čo sa robí. Tiež kým na odvádzajú príspevok na mojej doske NB sa dostať do horúcej pre mojej chuti. tak by mohol niekto navrhnúť nejaké chladenia pre asus štrajkujúci II vzorca Severné mostík, odhaľujúce na mysli i dont mať vodné chladenie a mám tuniq veža tak moje miesto je akési obmedzené. Už som pripojený malý ventilátor na juh, čo je robí lízátko, ale teplo drezu pre NBS je drobivý tak i cant naozaj dostať to isté robiť s tým, čo som urobil s SB díky moc Craiig / / |
|
| |||
| |||
| .? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hanba vám, že mám palube, štrajkujúci IIs sú ešte horšie, než je bežná nVidia dosiek. Aktivácia týchto možností nie je naozaj veľa, ale môžete tiež. Akékoľvek Northbridge fanúšik pridajte bude protivná bzučící a nahlas, že to povaha šelmy (malá veľkosť = vyššia RPM) bych práve kúpiť novú P43 je to v prípade, ktorá vám problémy.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| :) Vďaka za odpoveď uhlíka kámo, viem, že som to oveľa skôr, než ktokoľvek vedel o tom a som varoval pred .. : (Ale prekvapivo sa baord je v poriadku. Svoje aktivity v dobre tbh. Jediným problémom je i cant nájsť Mhz pre přetaktování procesoru. Iba multiplyer. Ale som nájsť FSB, a zdá sa, že prácu v pohodě:), ale iné ako na 50 stupni severnej šírky mosta, ktorý i dont rád coz im teplote Freek sa baord je skvelé. im hlúpe získanie 3way SLI. Budem len niekedy jednu kartu: (ach dobre. Vďaka opäť za odpoveď uhlíka, Craiig / / |