![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| у БИОС-да има опцију да имају НВИДИА ГПУ Екс [омогућен], АТМ је [онемогућен] имам 9800ГТ па би то бити аппроприот на "Омогући"? Такође у БИОС постоји 'сли-Реады Меморы' опцијом АТМ је [онемогућен] И до сада су спремни сли бы оцз меморије. овде 3гб. Али само 1 9800ГТ Сада постоји опција да се: -ЦПУОЦ 0% -ЦПУОЦ 1% -ЦПУОЦ 2% -ЦПУОЦ 3% -ЦПУОЦ 4% -ЦПУОЦ 5% - Експерт Који? :) Или ми је потребна за оверцлоцк мог Е8500? које сам задовољна радите. Такође, док радимо на пост на мојој матичној плочи НБ је по доласку у вруће за моје свиђање. тако да свако ко би могао предложити неке хлађења за Асус њихала ИИ формула Нортх моста, у виду баринг ја донт имати воду за хлађење и имам туник куле тако мој простор је врста ограничен. Већ сам у прилогу мали вентилатор на југу, која је догађај ницы, али за хладјење НБ је пијан, па ми стварно лицемјерје добити исту ствар радиш са тим што сам учинио са СБ пуно хвала Цраииг / / |
|
| |||
| |||
| .? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Срамота да имаш одбора, њихала на ИИС су чак и горе него нормалне НВИДИА матичним плочама. Омогућавање тих опција неће радити јако пуно, али можда је добро. Свеједно нортхбридге вентилатор ће се кад додате анноыинглы буззы и гласно, то је природа звер (смалл сизе = већа РПМс), ја бих једноставно купите нову П43 ако је дајући вам проблеме.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мы Сыстем: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| :) Хвала за одговор угљеника мате, знам и пре него што донесе га ико знао много о томе и пре него што сам био упозорен .. : (Али иненађујуће је баорд је у реду. В добро чините својим тбх. Једини проблем је ја лицемјерје наћи МХз за ЦПУ оверцлоцк. Само мултиплыер. Но нисам пронаћи ФСБ и да изгледа да ради само фино:) али, осим 50 степени сјеверно мостом који ја донт сличан цоз им температура фреек је баорд је одлична. ИМ недотупаван за добијање 3уаы сли. ја воља икада добити само једна картица: (ох добро. Хвала опет за одговор угљеника, Цраииг / / |