![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Konu Araçları |
|
| |||
| |||
| bir seçenek NVIDIA GPU Ex olmalıdır BIOS'unda [etkin], ATM o [Engelli] Bir 9800GT bu 'sağlamak için appropriot olur mu? Ayrıca bu işte bir SLI-Ready Bellek 'seçeneğini BIOS o [Engelli ATM] ocz ile SLI hazır bellek var şimdi i yapmak. burada 3GB. Ama sadece 1 9800GT şimdi seçeneği için: -CPUOC 0% -CPUOC 1% -CPUOC 2% -CPUOC 3% -CPUOC% 4 -CPUOC% 5 - Uzman Hangisi? :) Veya benim E8500 overclock gerekiyor? which I yapmakla mutluyum. Ayrıca NB tarafından anakart bir yazı işi ise sıcak benim zevk için olmaktadır. Bunu kimse, düşünce I dont olarak baring ASUS forvet II formülü Kuzey köprü için bazı soğutma hatırlatıyoruz su soğutma ve o benim alan sınırlı çeşit bir tuniq kulesi var. i zaten güneyinde olan nicy yapıyor, ama küçük bir hayranı ekli olan NB için ısı batmak topaklı bu yüzden gerçekten aynı şeyler i with SB yaptıklarını ile yaparak elde cant olduğunu bir sürü / Craiig teşekkür / |
|
| |||
| |||
| .? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ayıp size Forvet IIS bile normal nVidia anakartlar daha kötü olan kurulu var. Bu seçenekleri etkinleştirilmesi gerçekten ama olabilir de fazla değil. Eğer sorunları veren herhangi bir Northbridge hayranıyım eklemek sinirlendirici Buzzy olacak ve yüksek sesle, bu canavar niteliği (küçük boy = yüksek RPM'ler)'s, sadece yeni bir P43 satın ediyorum.
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " Benim Sistemi: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Önce .. uyardı önce kimse bu konuda ve çok biliyordum: Yanıt karbon dostum için) sayesinde, ben biliyorum getirdi : (Ama şaşırtıcı olan baord iyi. Onun yaptığını V iyi tbh. Tek sorun i cant CPU overclock için Mhz bulmak. Sadece multiplyer. Ama FSB bulduğumuz ve iyi çalışması için: gibi) ama başka 50 derece kuzey köprüsü olan coz Sohbet ve baord büyük bir sıcaklık freek severim dont. bu 3way SLI almak için Sohbet saçma. Sadece hiç bir kart olacaktır: (O iyi. Tekrar teşekkürler Yanıt karbon için, Craiig / / |