![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Hey Guys akkor valószínűleg látta az utolsó PS3 vs 9600gt elküldeni, de van egy probléma. én sem kap egy AMD Athlon 6400 + X2 egy 9600gt vagy egy AMD Athlon 6000 + X2 egy 9800gt, ez leginkább a számítógépes játékokhoz, hanem a többi dolgot, mint a filmeket, és az ilyen. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 5400 + a legjobban ott, de a 6000 talán jobb pick. Nézd meg, hogy kitaláljuk, olyan módon, hogy egy olcsóbb processzor és a 4850.
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Azt, de én csak nem rendelkezik a pénzeszközök támogatja azt, és tényleg akar egy 6000 + vagy 6400 + |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Játékok sokkal GPU függ, így az enyhe csökkenés a CPU teljesítmény nem tesz túl sok a különbség, de a nagy növekedés GPU teljesítmény.
| |||
| |||
| Személy szerint egyetértek Carbon, hiszen választás egy AMD CPU, azt mondanám 5000 + B / E a legjobb bang a buck! De mivel ezek egyre helyettesítendők 5400 +, amely alapjában véve ugyanaz. (OC, hogy 3,1-3,2 a legtöbb ember). Inkább a 5400 + B / E. OC a B / E feldolgozó módon könnyű, valahogy én sem hiszem, hogy ne kellene a "OC" többé. Na igen, ha nem te, én megyek 5400 + B / E, és az OC azt 3.1Ghz, ami szép ugyan az, mint a 6000 + az 1MB cache. Ott nem kell, hogy 6000 + és 6400 +, ezek viszonylag drága ($ 100 +) és használatára energiafogyasztása és nehezen OC. Ne légy trükk a számok, sőt a 6400 + 5000 + a actaul teljesítmény különbség nem az, hogy hatalmas! |