![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Hey guys
Jūs droši vien redzēja manu pēdējo PS3 vs 9600GT post, bet man vēl vienu problēmu. i varat saņemt AMD Athlon 6.400 + X2 ar 9600GT vai AMD Athlon 6000 + X2 ar 9800GT, tas galvenokārt būs spēļu datoru, bet izmanto arī citām lietām, piemēram, filmas un tādas. |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
5400 + ir labāko piedāvājumu, kas pastāv, bet 6.000 ir iespējams, labāk izvēlēties. Redzēt, ja jūs varat izdomāt veidu, kā iegūt lētāku procesoru un 4.850.
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. "
Mana sistēma: 日夏子
|
|
|
|||
|
|||
|
Es gribētu, bet man vienkārši nav līdzekļu, lai atbalstītu to, un es tiešām gribu 6000 + vai 6.400 +
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Spēles ir daudz GPU atkarīgs, jā, nedaudz samazinājās CPU jauda nebūs pārāk daudz atšķirību, bet lielo pieaugumu GPU sniegumu.
|
|||
|
|||
|
Personīgi es piekrītu Carbon, jo jūs izvēle AMD cpu, es teiktu 5000 + B / E ir labākais sprādziena par buck! Bet, tā kā šie kļūst aizstāt ar 5400 +, kas ir būtībā tas pats. (OC līdz 3,1-3,2 vairumam cilvēku). Es gribētu iet uz 5400 + B / E
OC B / E procesors ir veids, kā viegli, kaut I dont pat domāju, ka tā vajadzētu saukt par "OC" vairs. So yeah, ja es būtu tu, es gribētu iet ar 5400 + B / E, un OC to 3.1Ghz, kas diezgan ir tāds pats kā jaunu 6000 + ar 1MB cache. Theres nav nepieciešams iet uz 6000 + vai 6.400 +, tie ir salīdzinoši dārgi ($ 100 +) un izmanto vairāk enerģijas patēriņu un grūti OC. Nesaņem triks ar skaitu, pat 6.400 + uz 5000 + actaul veiktspējas atšķirība nav tik liela! |