![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hei Baieti Probabil ai vazut ultima mea PS3 vs 9600gt post, dar eu am o altă problemă. Nu pot lua nici un AMD Athlon 6400 + X2 cu un 9600gt sau un 6000 + AMD Athlon X2 cu un 9800gt, aceasta va fi cea mai mare de jocuri, un computer, dar de asemenea utilizat pentru alte lucruri ca si astfel de filme. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 5400 + este cea mai bună afacere pe acolo, dar în 6000 este, probabil, o mai bună murături. Vezi daca ai putea gasi o cale de a obţine o mai ieftin procesor şi un 4850.
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " Sistemul meu: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Eu doar i-ar dar nu dispun de fonduri în sprijinul acesteia, şi chiar vreau un 6000 + sau 6400 + |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jocurile sunt mult mai dependente de GPU, astfel, o uşoară reducere a procesorului de putere nu va face prea mare diferenţă, dar în mare creştere a performanţei va GPU.
| |||
| |||
| Personal sunt de acord cu carbon, din moment ce ai ales un procesor AMD, aş spune că 5000 + B / E este cel mai bun magnetică pentru banii Dumneavoastră! Dar din moment ce acestea sunt înlocuiţi de achiziţie 5400 +, care sunt în esenţă acelaşi lucru. (OC la 3.1-3.2 pentru majoritatea oamenilor). I s-ar fi de 5400 + B / E. OC un B / E procesor este un fel de uşor, I dont cumva chiar cred ei ar trebui să fie numit "OC" mai. Deci da, dacă aş fi în locul tău, aş merge cu 5400 + B / E, şi-l OC la 3.1Ghz, care este cam la fel ca noul 6000 + cu 1MB cache. Theres nu este nevoie pentru a merge 6000 + sau 6400 +, acestea sunt relativ scumpe ($ 100 +) şi de a folosi mai mult de consum de energie şi de greu de OC. Nu te truc de numere, chiar si de la 6400 + la 5000 + de performanţă actaul că diferenţa nu este imens! |