![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здрасти Аз просто се наоколо за справяне с този обновен като стария си машина от Athlon XP 3200 (2.2GHz) и Intel i7 2.66GHz overclocked до 3.2GHz. Не съществува съмнение, че този процесор работи неща като Photoshop CS2 и Lightroom т.н. много по-бързо, просто начина, по който те трябва да бъдат. Моят стар Athlon, използвани за борба. Въпреки това, с ежедневни изчислителни задачи може да има забележимо закъснение. Примери за това са откриване на Excel таблици, откриване Outlook, Add / Remove Programs населението, прилагане на промените в настройките на дисплея и т.н. Всички обикновено просто добре, но не съвсем, както мигновени като моя стар Athlon. Не може да обработва закъснения с основните задачи, които просто не са били до момента с Athlon. Задача мениджър никога наистина показва много по активност. Всъщност аз никога не съм виждал всякакви ядрото над 17% с i7. Тези въпроси винаги са най-зле, когато започнат да видя диск дейност, но не съм сигурен какво става. Имам били експериментират с Windows Desktop Search, която е със сигурност замесени. Имам деинсталиран това. Трябва също да се промени на настройките на моята резервна заявката (огледало папка), така че тя не се изпълнява, докато машината е започването. Те имат определено подобри положението, но аз все още не виждам много, ако даже подобрение с тези основни задачи. Може би съм просто текат в твърдия диск, ограничаващ фактор ....? Мога кой да хвърли светлина за всеки ме какво съм виждат? Останалата част от, създаден е както следва: Пример: Coolermaster Космос S PSU: корсар HX1000w Mobo: гигабайт GA-EX58-UD5R Процесор: Intel i7 2.66GHz O / C 3.6GHz Охлаждане: Zalman CNPS 9700 LED RAM: 3GB корсар PC10600 1333Mhz DDR3 Твърд диск: Samsung F1 1TB x2 Графика: 1GB NVidia GTX 280 Звукова карта: Creative X-Fi Xtreme Аудио 7,1 Оптична: LG / Pioneer 116D Монитор: NEC 2470WNX Операционна система: XP Home и Pro |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Направи ли прясна инсталирате, когато имаш всичко това нов хардуер? Ако не може да бъде двигател на конфликти от стария
www.Trade4Free.ie Истинската опасност е, че компютрите ще започнат да мислят като мъже, но че мъжете ще започнат да мислят като компютри. Когато няма възможност, не може да има избор! ![]() Моята система: Някои други любовник!
|
|
| |||
| |||
| Машина е новопостроен за мен. |
|
| |||
| |||
| Изтеглете и използват това, тя може да помогне SMART DEFRAG
__________________ www.Trade4Free.ie Истинската опасност е, че компютрите ще започнат да мислят като мъже, но че мъжете ще започнат да мислят като компютри. Когато няма възможност, не може да има избор! ![]() |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Вградена Нова DDR 400 512 MB RAM PC 3200 - проблеми ... | hone26 | Процесори, дънни платки & RAM | 4 | 7 май 2009 г. 21:05 |
| HDD Сравнение | Kaze Enji | Дискове & сменяемите носители | 4 | 10 ноември 2008 15:54 |
| Компютърна Надстройка за Socket 939 AMD 3200 машина? | Korac | Общи Хардуер Чат | 24 | 5-и парламентарен Nov 2008 01:51 |
| Помощ при получаване на нов компютър. GPU / VPU: ATI Radeon HD 3200 | Showtee | Графика на карти & Монитори | 3 | 2-ро Oct 2008 12:04 |
| Сравнение | CodeFreakC | Графика на карти & Монитори | 5 | 7 юли 2008 08:46 |
| Нишка Инструменти | |
| |