![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Nazdar Jsem jen jak se asi k boji s tímto upgradovat můj starý počítač z Athlon XP 3200 (2.2GHz) a Intel I7 2.66GHz overclocked na 3.2GHz. Není pochyb o tom, že tento procesor běží tak podobně Photoshop CS2 a Lightroom etc mnohem rychleji, stejně, jak by měly. Můj starý Athlon používá k zápasu. Nicméně, s každodenním výpočetních úloh nemůže být znatelný lag. Příkladem jsou otevření excel tabulku, otevření Outlook, Přidat / Odebrat programy populace použití změny nastavení displeje atd. Vše obvykle jen v pořádku, ale ne zcela, jak instant jako můj starý Athlon. Zde může být zpracování zpoždění se základní úkoly, které prostě nebyly přítomné s Athlon. Správce úloh nikdy opravdu ukazuje mnohem činnosti. Ve skutečnosti jsem nikdy neviděl žádné základní výše 17% s I7. Tyto problémy jsou vždy horší, na začátku, když vidím disk aktivita ale nejsem jistý, co se děje. Byl jsem experimentoval s Windows Desktop Search, který byl jistě provedli. Mám odinstalovány to. Také jsem změnil nastavení na můj záložní aplikace (Mirror složky), takže to není v rozporu zatímco stroj rozběhu. Ty jsou rozhodně lepší situaci, ale stále není vidět mnoho, pokud ne zlepšení těchto základních úkolů. Možná jsem jen běží na pevném disku úzkým ....? Může někdo vylil žádné světlo pro mě o to, co jsem viděl? Zbytek nastavení vypadá takto: Case: Coolermaster Cosmos S PSU: Corsair HX1000w Mobo: Gigabyte GA-EX58-UD5R Procesor: Intel I7 2.66GHz o / c 3.6GHz Chlazení: Žalman CNPS 9700 LED RAM: 3GB Corsair PC10600 1333MHz DDR3 Pevné disky: Samsung F1 1TB x2 Grafika: 1GB nVidia GTX 280 Zvuková karta: Creative X-Fi Xtreme Audio 7.1 Optické: LG / Pioneer 116D Monitor: NEC 2470WNX Operační systém: XP Home a Pro |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jsi udělal novou instalaci, když to všechno tento nový hardware? Pokud ne, mohlo by řidič konfliktu ze starého
www.Trade4Free.ie Skutečné nebezpečí není v tom, že počítače začnou přemýšlet jako muži, ale muži začnou přemýšlet jako počítačů. Pokud neexistuje žádná možnost, nelze volba! ![]() Můj systém: Některé další milenku!
|
|
| |||
| |||
| Stroj byl nově postaven na mě. |
|
| |||
| |||
| Stáhnout a použít to, že by mohl pomoci SMART Defrag
__________________ www.Trade4Free.ie Skutečné nebezpečí není v tom, že počítače začnou přemýšlet jako muži, ale muži začnou přemýšlet jako počítačů. Pokud neexistuje žádná možnost, nelze volba! ![]() |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Montovat nové DDR 400 512 MB RAM PC 3200 - problémy ... | hone26 | Procesory, základní desky & RAM | 4 | 7. května 2009 21:05 |
| HDD Porovnání | Kaže Enji | Drives & Removable Media | 4 | 10. listopadu 2008 15:54 |
| Počítačové Upgrade pro Socket 939 AMD 3200 stroj? | Korac | Obecné Hardware Chat | 24 | 5. listopadu 2008 01:51 |
| Pomoc při získání nového počítače. GPU / VPU: ATI Radeon HD 3200 | Showtee | Graphics Cards & Monitory | 3 | 2. říjen 2008 12:04 |
| Porovnání | CodeFreakC | Graphics Cards & Monitory | 5 | 7. červenec 2008 08:46 |
| Thread Nástroje | |
| |