![]() |
|
| |||
| |||
| Γεια σου Am μόνο μετακίνησης για την αντιμετώπιση αυτού του έχοντας αναβαθμιστεί μου από ένα παλιό μηχάνημα Athlon XP 3200 (2.2GHz) και της Intel i7 2.66GHz overclocked σε 3.2GHz. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι αυτή η επεξεργασία εκτελείται πράγματα όπως Photoshop CS2 και Lightroom κ.α. πολύ πιο γρήγορα, απλά το πώς θα πρέπει να είναι. Παλιό μου Athlon που χρησιμοποιούνται για την πάλη. Ωστόσο, με τις καθημερινές εργασίες υπολογιστών μπορεί να υπάρξει αισθητή υστέρηση. Παραδείγματα είναι το άνοιγμα του υπολογιστικού φύλλου Excel, το άνοιγμα του Outlook, Προσθαφαίρεση προγραμμάτων πληθυσμού, την εφαρμογή αλλαγές σε ρυθμίσεις οθόνης κλπ. Όλα συνήθως μόνο καλά αλλά δεν ήταν ακριβώς έτσι όπως τα άμεσα ως παλιό μου Athlon. Μπορεί να υπάρχουν καθυστερήσεις επεξεργασία με βασικά καθήκοντα που απλά δεν ήταν παρούσα με τις Athlon. Διαχείριση εργασιών δεν δείχνει πραγματικά πολύ δραστηριότητα. Στην πραγματικότητα ποτέ δεν έχω δει καμία πυρήνα πάνω από 17% με το i7. Τα θέματα αυτά είναι πάντα χειρότερη κατά την έναρξη λειτουργίας όταν βλέπω δίσκο δραστηριότητα, αλλά δεν είμαι σίγουρος τι συμβαίνει. Έχω πειραματίζονται με το Windows Desktop Search που σίγουρα εμπλέκονται. Έχω απεγκαταστήσει αυτό. Επίσης, έχω αλλάξει τις ρυθμίσεις μου για την εφαρμογή δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας (Καθρέφτης φάκελο), ώστε να μην λειτουργούν, ενώ το μηχάνημα είναι εκκίνηση. Τα στοιχεία αυτά έχουν σίγουρα βελτιωθεί η κατάσταση, αλλά ακόμα δεν βλέπω βελτίωση μάλλον πολύ αν με αυτά τα βασικά καθήκοντα. Ίσως να είμαι απλώς τρέχει σε ένα σκληρό δίσκο φόρηση ....? Μπορεί κανείς ρίξει φως για κάθε μου για το τι είμαι δω; Υπόλοιπο την σύσταση έχει ως εξής: Υπόθεση: Coolermaster Cosmos S PSU: Corsair HX1000w Mobo: Gigabyte GA-EX58-UD5R Επεξεργαστής: Intel i7 2.66GHz O / C 3.6GHz Ψύξη: Zalman CNPS 9700 LED RAM: 3GB Corsair PC10600 1333Mhz DDR3 Σκληροί Δίσκοι: Samsung F1 1TB x2 Γραφικά: 1GB nVidia GTX 280 Κάρτα Ήχου: Creative X-Fi Xtreme Audio 7,1 Οπτικά: LG / Pioneer 116D Οθόνη: NEC 2470WNX Operating System: XP Home και Pro |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Κάνατε μια νέα εγκατάσταση, όταν έχεις όλο αυτό το νέο υλικό; Σε περίπτωση που δεν θα μπορούσε να υπάρχει ένας οδηγός από την παλιά διαμάχη
www.Trade4Free.ie Ο πραγματικός κίνδυνος δεν είναι ότι οι υπολογιστές θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι άνδρες, αλλά ότι οι άνδρες θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι υπολογιστές. Όταν δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, δεν μπορεί να υπάρξει επιλογή! ![]() Το σύστημά μου: Ορισμένες άλλες εραστής!
|
|
| |||
| |||
| Machine ήταν νεόδμητες για μένα. |
|
| |||
| |||
| Λήψη και χρήση αυτού, θα μπορούσαν να βοηθήσουν SMART Defrag
__________________ www.Trade4Free.ie Ο πραγματικός κίνδυνος δεν είναι ότι οι υπολογιστές θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι άνδρες, αλλά ότι οι άνδρες θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι υπολογιστές. Όταν δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, δεν μπορεί να υπάρξει επιλογή! ![]() |