kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Processzorok, alaplapok és RAM

Register

Athon XP 3200 / Intel I7 Összehasonlítás

Reply

Téma eszközök
Old Június 13 2009, 14:40
Csoport tagja

Default Athon XP 3200 / Intel I7 Összehasonlítás

Szia
Am éppen itt, hogy foglalkozik ezzel, amelyek korszerűsítik a régi gép egy Athlon XP 3200 (2.2GHz), és egy Intel I7 2.66GHz overclocked a 3.2GHz.
Kétségtelen, hogy ez a processzor futtatja cucc, mint a Photoshop CS2 és a Lightroom stb sokkal gyorsabb, csak hogy hogyan kell. A régi Athlon használt küzdelmet.

Azonban a mindennapi számítástechnikai feladatokat lehet észrevehető lag. Ilyenek például a nyitó Excel táblázatkezelő, megnyitva az Outlook, a Programok hozzáadása / eltávolítása népesség alkalmazása változások kijelző beállítások stb általában csak oké, de nem annyira instant mint a régi Athlon. Nem lehet feldolgozási idővel az alapvető feladatokat, hogy éppen nem volt jelen az Athlon. Feladatkezelő nem igazán azt mutatja, sok tevékenységet. Valójában soha nem látott olyan mag fölött 17%-a I7. Ezek a kérdések mindig rosszabb elején, amikor azt látom disk tevékenység, de nem vagyok biztos benne, mi folyik itt.

Már kísérleteznek a Windows asztali kereső, amely alkalmatlan volt. Van uninstalled ez. Azt is megváltoztatta a beállításokat én backup alkalmazás (Mirror mappa), hogy nem működik, miközben a gép indulását. Ezek határozottan javult a helyzet, de még mindig nem látom, sőt, ha sok javulást ezeknek az alapvető feladatok ellátására.

Lehet, hogy én csak egy futó merevlemez szűk ....?

Can anyone shed olyan könnyű nekem, amit én látok?

Rest of the létre a következő:
Case: Coolermaster Cosmos S
PSU: Corsair HX1000w
Mobo: Gigabyte GA-EX58-UD5R
Processzor: Intel I7 2.66GHz o / c 3.6GHz
Hűtés: Zalman CNPS 9700 LED
RAM: 3GB Corsair PC10600 1333Mhz DDR3
Hard Drives: Samsung F1 1TB x2
Grafika: 1GB nVidia GTX 280
Sound Card: Creative X-Fi Xtreme Audio 7,1
Optikai: LG / Pioneer 116D
Monitor: NEC 2470WNX
Operációs rendszer: XP Home és Pro
Old Június 13 2009, 14:57
Moderátor Csoport

Csináltál egy új install, ha megvan az összes új hardvert?
Ha nem lehetnek a mozdonyvezető konfliktus a régi

My System: Néhány más lover!

Processzor (ok):
E8500 E0@4.1Ghz (raktáron volt)
Alaplap:
BIOSTAR TPower I45
RAM memória:
4GB OCZ PC2-8500 PLATINA
Grafikus kártya (k):
X1950 Pro
Hangkártya:
Merevlemez (ek):
2
Optikai meghajtó (k):
LG GSA-DVD ± RW / DVD ± R / PhillipsDVDRW
Case / tápegység:
IQute 0508ula/SILVERSTONE OP850
Hűtés:
Big Typhoon VX
Hálózat / Internet:
Chorus / NTL 20MB
Monitor (ok):
ACER X223W 22 "Widescreen 1680 x 105
Operációs rendszer (ek):
Windows 7 Ultimate 64bit
Old Június 13 2009, 15:06
Csoport tagja

A gép újonnan épült meg.
Old Június 13 2009, 15:11
Moderátor Csoport

Töltse le és használja ezt, ez talán segít
SMART Defrag

Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Fitted Új DDR 400 512 MB RAM PC 3200 - Problémák ... hone26 Processzorok, alaplapok és RAM 4 7. május 2009 21:05
HDD Összehasonlítás Kaže Enji Drives & Removable Media 4 10. november 2008 15:54
Computer Upgrade egy Socket 939 AMD 3200 géppel? Korac Általános fémáru Chat 24 5. november 2008 01:51
Segítség a kapok egy új számítógépet. GPU / VPU: ATI Radeon HD 3200 Showtee Grafikus kártyák és monitorok 3 2. október 2008 12:04
Összehasonlítás CodeFreakC Grafikus kártyák és monitorok 5 7. július 2008 08:46
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.