![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Szia Am éppen itt, hogy foglalkozik ezzel, amelyek korszerűsítik a régi gép egy Athlon XP 3200 (2.2GHz), és egy Intel I7 2.66GHz overclocked a 3.2GHz. Kétségtelen, hogy ez a processzor futtatja cucc, mint a Photoshop CS2 és a Lightroom stb sokkal gyorsabb, csak hogy hogyan kell. A régi Athlon használt küzdelmet. Azonban a mindennapi számítástechnikai feladatokat lehet észrevehető lag. Ilyenek például a nyitó Excel táblázatkezelő, megnyitva az Outlook, a Programok hozzáadása / eltávolítása népesség alkalmazása változások kijelző beállítások stb általában csak oké, de nem annyira instant mint a régi Athlon. Nem lehet feldolgozási idővel az alapvető feladatokat, hogy éppen nem volt jelen az Athlon. Feladatkezelő nem igazán azt mutatja, sok tevékenységet. Valójában soha nem látott olyan mag fölött 17%-a I7. Ezek a kérdések mindig rosszabb elején, amikor azt látom disk tevékenység, de nem vagyok biztos benne, mi folyik itt. Már kísérleteznek a Windows asztali kereső, amely alkalmatlan volt. Van uninstalled ez. Azt is megváltoztatta a beállításokat én backup alkalmazás (Mirror mappa), hogy nem működik, miközben a gép indulását. Ezek határozottan javult a helyzet, de még mindig nem látom, sőt, ha sok javulást ezeknek az alapvető feladatok ellátására. Lehet, hogy én csak egy futó merevlemez szűk ....? Can anyone shed olyan könnyű nekem, amit én látok? Rest of the létre a következő: Case: Coolermaster Cosmos S PSU: Corsair HX1000w Mobo: Gigabyte GA-EX58-UD5R Processzor: Intel I7 2.66GHz o / c 3.6GHz Hűtés: Zalman CNPS 9700 LED RAM: 3GB Corsair PC10600 1333Mhz DDR3 Hard Drives: Samsung F1 1TB x2 Grafika: 1GB nVidia GTX 280 Sound Card: Creative X-Fi Xtreme Audio 7,1 Optikai: LG / Pioneer 116D Monitor: NEC 2470WNX Operációs rendszer: XP Home és Pro |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Csináltál egy új install, ha megvan az összes új hardvert? Ha nem lehetnek a mozdonyvezető konfliktus a régi
www.Trade4Free.ie Az igazi veszély az, hogy a számítógép nem fog kezdeni gondolkodni, mint a férfiak, hanem a férfiak kezdődik gondolkodni, mint a számítógépek. Amennyiben erre nincs lehetőség, nem lehet választást! ![]() My System: Néhány más lover!
|
|
| |||
| |||
| A gép újonnan épült meg. |
|
| |||
| |||
| Töltse le és használja ezt, ez talán segít SMART Defrag
__________________ www.Trade4Free.ie Az igazi veszély az, hogy a számítógép nem fog kezdeni gondolkodni, mint a férfiak, hanem a férfiak kezdődik gondolkodni, mint a számítógépek. Amennyiben erre nincs lehetőség, nem lehet választást! ![]() |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Fitted Új DDR 400 512 MB RAM PC 3200 - Problémák ... | hone26 | Processzorok, alaplapok és RAM | 4 | 7. május 2009 21:05 |
| HDD Összehasonlítás | Kaže Enji | Drives & Removable Media | 4 | 10. november 2008 15:54 |
| Computer Upgrade egy Socket 939 AMD 3200 géppel? | Korac | Általános fémáru Chat | 24 | 5. november 2008 01:51 |
| Segítség a kapok egy új számítógépet. GPU / VPU: ATI Radeon HD 3200 | Showtee | Grafikus kártyák és monitorok | 3 | 2. október 2008 12:04 |
| Összehasonlítás | CodeFreakC | Grafikus kártyák és monitorok | 5 | 7. július 2008 08:46 |
| Téma eszközök | |
| |