![]() |
|
|
|||
|
|||
|
הי
אני מקבל רק מסביב כדי בהתמודדות עם זה צורך לשדרג את המחשב הישן של Athlon XP 3200 (2.2GHz) של אינטל i7 2.66GHz overclocked עד 3.2GHz. אין מטיל ספק כי מעבד זה פועל דברים כמו Photoshop CS2 ו Lightroom וכו 'הרבה יותר מהר, רק איך הם אמורים להיות. הישן שלי Athlon המשמש המאבק. עם זאת, כל יום עם משימות המחשוב יכול להיות מורגש Lag. הדוגמאות הן פתיחת גיליון אלקטרוני של Excel, פתח את Outlook, הוספה / הסרה של תוכניות האוכלוסייה, החלת שינויים כדי להציג את הגדרות וכו 'בדרך כלל, רק כל טוב אבל לא ממש כפי מיידיות כפי Athlon הישן שלי. יכול להיות עיבוד עיכובים עם משימות בסיסיות רק כי לא היו נוכחים עם Athlon. מנהל המשימות לא ממש מראה הרבה פעילות. למעשה מעולם לא ראיתי כל הליבה מעל 17% עם i7. בעיות אלה הן תמיד יותר גרוע ב להתחלה כאשר אני רואה פעילות בדיסק אבל אני לא בטוח מה קורה. אני כבר להתנסות עם Windows Desktop Search שהיה בהחלט implicated. יש לי את זה הוסר. יש לי גם שינה את ההגדרות שלי גיבוי היישום (מראה התיקייה) כך שלא להפעיל את המכונה תוך מתחיל למעלה. אלה יש בהחלט שיפרה את המצב, אבל אני עדיין לא רואה הרבה שיפור אם לאו עם משימות בסיסיות אלה. אולי אני פשוט רצים לתוך דיסק קשיח צואר הבקבוק ....? מישהו יכול לשפוך אור על כל אותי על מה שאני רואה? שאר להגדיר הוא כדלקמן: Case: Coolermaster קוסמוס S PSU: Corsair HX1000w Mobo: Gigabyte GA-EX58-UD5R מעבד: אינטל i7 2.66GHz O / C 3.6GHz קירור: Zalman CNPS 9700 LED זיכרון RAM: 3GB Corsair PC10600 1333Mhz DDR3 כוננים קשיחים: Samsung F1 1TB x2 גרפיקה: 1GB nvidia GTX 280 כרטיס קול: Creative X-Fi Xtreme Audio 7.1 אופטי: LG / חלוץ 116D צג: Nec 2470WNX מערכת הפעלה: XP Home and Pro |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
עשית את טרי להתקין כאשר יש לך את כל זה חומרה חדשה?
אם לא יכול להיות שם מנהל ההתקן של הסכסוך הישן
|
|
|
|||
|
|||
|
המכונה החדשה היה בנוי בשבילי.
|
|
|