![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Cześć Jestem tylko poruszania do walki co zmodernizowane moje stare maszyny z Athlon XP 3200 (2.2GHz) i Intel i7 2.66GHz overclocked do 3.2GHz. Nie ulega wątpliwości, że procesor działa stuff jak Photoshop CS2 i Lightroom itp dużo szybciej, tak jak powinny. Mój stary Athlon użyte do walki. Jednak w codziennym informatyka zadań nie może być zauważalne opóźnienie. Przykładami są otwarciu arkusza kalkulacyjnego Excel, otwarcie programu Outlook, dodaj / usuń programy ludności, stosując zmiany ustawień ekranu itp. Wszystkie zwykle tylko dobrze, ale nie całkiem jak instant, jak mój stary Athlon. Nie mogą być opóźnienia z podstawowych zadań, które po prostu nie było z Athlon. Task Manager nigdy nie pokazuje wiele działań. W rzeczywistości nigdy nie doświadczyli rdzenia powyżej 17% z i7. Kwestie te są zawsze na początku gorzej się, gdy widzę, aktywności dysku, ale nie jestem pewien, co się dzieje. I zostały eksperymenty z Windows Desktop Search, który był z pewnością zarzutów. Mam tego odinstalowana. Mam również zmiana ustawień na mojej zapasowej aplikacji (Lustro folderu), tak że nie działa, podczas gdy maszyna jest uruchomienie. Te zdecydowanie poprawiły sytuację, ale nadal nie widać poprawy ba dużo, jeśli z tych podstawowych zadań. Może ja po prostu działa na dysku twardym bottleneck ....? Czy ktoś może rzucić jakiekolwiek światło dla mnie, co ja widzę? Reszta konfiguracji jest w następujący sposób: Case: Coolermaster Cosmos S PSU: Corsair HX1000w Mobo: Gigabyte GA-EX58-UD5R Procesor: Intel i7 2.66GHz O / C 3.6GHz Chłodzenie: Zalman CNPS 9700 LED RAM: 3GB Corsair PC10600 1333MHz DDR3 Dyski twarde: Samsung F1 1 TB x2 Grafika: 1GB nVidia GTX 280 Karta dźwiękowa: Creative X-Fi Xtreme Audio 7.1 Optyczny: LG / Pioneer 116D Monitor: NEC 2470WNX System operacyjny: XP Home i Pro |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Czy to nowe zainstalować kiedy masz wszystko to nowy sprzęt? Jeśli nie mogą być konflikt sterownika ze starego
www.Trade4Free.ie Prawdziwym niebezpieczeństwem nie jest, że komputery zaczną myśleć jak ludzie, ale że ludzie zaczną myśleć jak komputery. Jeżeli nie ma możliwości, nie może być wybór! ![]() My System: Niektóre inne kochanka!
|
|
| |||
| |||
| Maszyna została zbudowana na nowo mnie. |
|
| |||
| |||
| Pobierz i używaj go, bo może to pomóc SMART Defrag
__________________ www.Trade4Free.ie Prawdziwym niebezpieczeństwem nie jest, że komputery zaczną myśleć jak ludzie, ale że ludzie zaczną myśleć jak komputery. Jeżeli nie ma możliwości, nie może być wybór! ![]() |
![]() |
|
| Zakładki |