![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Nazdar Som len ako sa asi na boj s týmto upgradovať môj starý počítač z Athlon XP 3200 (2.2GHz) a Intel I7 2.66GHz overclocked na 3.2GHz. Nie je pochýb o tom, že tento procesor beží tak podobne Photoshop CS2 a Lightroom etc oveľa rýchlejšie, rovnako, ako by mali. Môj starý Athlon používa k zápasu. Avšak, s každodenným výpočtových úloh nemôže byť znateľný lag. Príkladom sú otvorení excel tabuľku, otvorení Outlook, Pridať / Odobrať programy populácie použitie zmeny nastavenia displeja atď Všetko obvykle len v poriadku, ale nie úplne, ako instant ako môj starý Athlon. Tu môže byť spracovanie meškania sa základné úlohy, ktoré jednoducho neboli prítomné s Athlon. Správca úloh nikdy naozaj ukazuje oveľa činnosti. V skutočnosti som nikdy nevidel žiadne základné výšky 17% s I7. Tieto problémy sú vždy horší, na začiatku, keď vidím disk aktivita ale nejsem jistý, čo sa deje. Bol som experimentoval s Windows Desktop Search, ktorý bol určite urobili. Mám odinstalování to. Tiež som zmenil nastavenie na môj záložný aplikácie (Mirror zložky), takže to nie je v rozpore kým stroj rozbehu. Tie sú rozhodne lepšie situácii, ale stále nie je vidieť mnoho, ak nie zlepšenie týchto základných úloh. Možno som len beží na pevnom disku úzkym ....? Môže niekto vylil žiadne svetlo pre mňa o to, čo som videl? Zvyšok nastavenia vyzerá takto: Case: Coolermaster Cosmos S PSU: Corsair HX1000w Mobo: Gigabyte GA-EX58-UD5R Procesor: Intel I7 2.66GHz o / c 3.6GHz Chladenie: Žalman CNPS 9700 LED RAM: 3GB Corsair PC10600 1333MHz DDR3 Pevné disky: Samsung F1 1TB x2 Grafika: 1GB nVidia GTX 280 Zvuková karta: Creative X-Fi Xtreme Audio 7.1 Optické: LG / Pioneer 116D Monitor: NEC 2470WNX Operačný systém: XP Home a Pro |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Si urobil novú inštaláciu, keď to všetko tento nový hardware? Ak nie, mohlo by vodič konfliktu zo starého
www.Trade4Free.ie Skutočné riziko nie je v tom, že počítače začnú premýšľať ako muži, ale muži začnú premýšľať ako počítačov. Ak neexistuje žiadna možnosť, nemožno voľba! ![]() Môj systém: Niektoré ďalšie milenku!
|
|
| |||
| |||
| Stroj bol novo postavený na mňa. |
|
| |||
| |||
| Stiahnuť a použiť to, že by mohol pomôcť SMART Defrag
__________________ www.Trade4Free.ie Skutočné riziko nie je v tom, že počítače začnú premýšľať ako muži, ale muži začnú premýšľať ako počítačov. Ak neexistuje žiadna možnosť, nemožno voľba! ![]() |