![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Бок Ја праведан добивање около на решавању овог власништво ажурирани мој стари машина из Атхлон КСП 3200 (2.2ГХз) и Интел и7 2.66ГХз оверцлоцкед то 3.2ГХз. Нема неповјерљив да је овај процесор покреће ствари као што су Пхотосхоп ЦС2 и Лигхтроом етц брже, баш како треба бити. Мој стари Атхлон користе за борбу. Међутим, са свакодневним задацима рачунање се може примјетна лаг. Примери су отварању Ексцел унакрсне табеле, отварање програма Оутлоок, Додај / Уклони програме становништва, промене у примени подешавања приказа итд Сви обично само у реду, али не сасвим као брз као мој стари Атхлон. Ту се могу обраду кашњења са основним задацима само да нису били присутни са Атхлон. Таск манагер никада стварно показује колико активност. У ствари ја никада видио било коју језгра изнад 17% са и7. Ова питања су увек лошије код покренути када Видим диск ацтивиты, али Ја сам не сигуран шта се дешава. Познато ми је експериментисање са Уиндоус Десктоп Сеарцх, који је сигурно медјусобно. Имам деинсталирана ово. Такође сам променио подешавања на мој бацкуп програм (Миррор фолдер) тако да не изводити док се машина покреће горе. То су дефинитивно поправила ситуацију, али ја још увек не видите пуно ако не побољшање са ових основних задатака. Можда сам само приказују на тврди диск уско грло ....? Може било ко било који обасјава светла за мене што сам ја видим? Остало је постављена је како следи: Цасе: Цоолермастер Цосмос С Псу: гусар ХКС1000у Мобо: гигабајт ГА-ЕКС58-УД5Р Процесор: Интел и7 2.66ГХз о / ц 3.6ГХз Хладјење: Залман ЦНПС 9700 ЛЕД РАМ: 3ГБ гусар ПЦ10600 1333Мхз ДДР3 Хард Дривес: Самсунг Ф1 1ТБ кс2 Графика: 1ГБ НВИДИА ГТКС 280 Соунд Цард: Цреативе Кс-Фи Кстреме Аудио 7,1 Оптички: ЛГ / Пионеер 116Д Монитор: НЕЦ 2470УНКС Оператинг Сыстем: КСП Хоме и Про |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Јесте ли направити чисту инсталацију кад имаш све то нови хардвер? Ако не постоји могу бити возач сукоба од старог
ууу.Траде4Фрее.ие Стварне опасности није рачунара да ће се почети размишљати као мушкарци, али да ће се људи почети мислити попут рачунара. Где нема опцију, не мозе бити ни избор! ![]() Мы Сыстем: Неких других љубавника!
|
|
| |||
| |||
| Машина је новоизграђене за мене. |
|
| |||
| |||
| Преузмите и користите ову, можда помогне СМАРТ преварити
__________________ ууу.Траде4Фрее.ие Стварне опасности није рачунара да ће се почети размишљати као мушкарци, али да ће се људи почети мислити попут рачунара. Где нема опцију, не мозе бити ни избор! ![]() |