![]() |
|
| |||
| |||
| Merhaba Sadece çevresinde bu mücadele için alıyorum bir Athlon XP 3200 (2.2GHz) ve eski makine yükseltilmiş olan Intel i7 2.66GHz 3.2GHz için overclocked. Hiçbir şüphe bu işlemci vs çok daha hızlı Photoshop CS2 ve Lightroom gibi şeyler çalışır, sadece nasıl olması gerektiğidir. Eski Athlon mücadele için kullanılır. Ancak, günlük bilgisayar görevler var ile fark olabilir gecikme. Örnek bir e-tabloyu Excel, Outlook açılış eklemek açılıyor / programları nüfus kaldırmak, Bütün genellikle sadece ama oldukça iyi eski Athlon olarak anlık vb ayarları görüntülemek için değişiklikleri uygulayarak. Burada temel görev bu sadece Athlon ile yok edildiğinin işleme gecikmeler olabilir. Görev yöneticisi çok fazla etkinlik hiçbir zaman göstermez. Aslında ben i7 ile% 17 herhangi bir temel üzerinde hiç görmediğiniz olarak. Bu sorunlar her zaman kurmak zaman disk etkinliği görebilirsiniz kötü ama ne olduğundan emin değilim. Ben kesinlikle karıştığı oldu Windows Masaüstü arama deneme olmuştur. Bu kaldırmadan. Ben de yedekleme uygulaması (Ayna klasörü) vb bu kadar başlamak ülkede makine çalışmıyor ayarları değişti. Bu kesinlikle durum gelişmiş var ama hala daha bu temel görevleri ise hatta iyileşme görmüyorum. Belki de sadece bir sabit disk tıkanıklık ....? olarak kullanıyorum Herkes ne görmek AM benim için herhangi bir ışık tuttu miyim? "Set kadar Rest aşağıdaki gibidir: Case: Coolermaster Cosmos S PSU: korsan HX1000w Mobo: Gigabyte GA-EX58-UD5R İşlemci: Intel i7 2.66GHz o / C 3.6GHz Soğutma: Zalman CNPS 9700 LED RAM: 3GB korsan PC10600 1333MHz DDR3 Sabit diskler: Samsung F1 1TB x2 Grafik: 1GB nVidia GTX 280 Ses Kartı: Creative X-Fi Xtreme Audio 7,1 Optik: LG / Pioneer 116D Monitör: NEC 2470WNX İşletim Sistemi: XP Home ve Pro |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Yeni bir zaman tüm bu yeni donanım var yüklerim mi? Eğer eski bir sürücü çatışma olabilir değil
www.Trade4Free.ie Gerçek tehlike bilgisayarlar erkek gibi düşünün, ama başlayacak bu adamlar bilgisayar gibi düşünmeye başlayacağız değildir. Where there is no option, hiçbir seçim olabilir! ![]() Benim Sistemi: Başka bir sevgili!
|
|
| |||
| |||
| Makine yeni benim için yapılmıştır. |
|
| |||
| |||
| İndirme ve bu kullanım, bu yardımcı olabilir SMART defrag,
__________________ www.Trade4Free.ie Gerçek tehlike bilgisayarlar erkek gibi düşünün, ama başlayacak bu adamlar bilgisayar gibi düşünmeye başlayacağız değildir. Where there is no option, hiçbir seçim olabilir! ![]() |
![]() |
|
| Bookmarks |