![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт Am просто обійти рішення цієї підвищений з моєї старої машині з Athlon XP 3200 (2.2GHz) і Intel i7 2.66GHz розігнаний до 3,2 ГГц. Існує немає сумнівів, що цей процесор працює речі, як Photoshop CS2 і т.д. Lightroom значно швидше, так само, як вони повинні бути. Мій старий Athlon використовуватися для боротьби. Однак при повсякденних обчислювальних завдань не може бути помітним відставанням. Приклади відкритті таблиці Excel, Outlook відкриття, Add / Remove Programs населення, застосовуючи змін в налаштування монітора і т.д. Все як правило, просто добре, але не зовсім як мить, як моя стара Athlon. Там можуть бути затримки з обробкою основні завдання, які просто не були представлені з Athlon. Диспетчер завдань показує, ніколи не багато чого діяльності. Насправді я ніколи не бачила будь-яких основних вище 17%, при цьому i7. Ці питання завжди гірше при запуску, коли я бачу, дискової активності, але я не впевнений, що відбувається. Я експериментував з Windows Desktop Search яка, безумовно, причетні. Я видалив це. Крім того, я змінив налаштування на мої програми для резервного копіювання (Mirror папки), щоб вона не запускається в той час як машина починає вгору. Вони виразно покращилася ситуація, але я все ще не бачимо багато чого, якщо Най поліпшення з цим основні завдання. Може бути, я просто працює на жорсткому диску вузьким ....? Чи можна пролити світло для мене на те, що я бачу? Решта створені виглядає наступним чином: Корпус: Coolermaster Cosmos S Блок живлення: Corsair HX1000w Mobo: Gigabyte GA-EX58-UD5R Процесор: Intel i7 2.66GHz O / C 3.6GHz Охолодження: Zalman CNPS 9700 LED Оперативна пам'ять: 3GB Corsair PC10600 1333Mhz DDR3 Жорсткі диски: Samsung F1 1TB X2 Графіка: 1GB NVIDIA GTX 280 Звукова карта: Creative X-Fi Xtreme Audio 7.1 Оптичний привід: LG / Pioneer 116D Монітор: NEC 2470WNX Операційна система: XP Home і Pro |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Хіба ви робите нову установку, коли ви отримали все це нове обладнання? В іншому випадку може виникнути конфлікт драйвера від старої
www.Trade4Free.ie Реальна небезпека полягає не тому, що комп'ютери почнуть думати як чоловіки, але люди почнуть думати, як комп'ютери. Там, де немає іншого вибору, не може бути ніякого вибору! ![]() Моя система: Деякі інші коханця!
|
|
| |||
| |||
| Машина була заново побудована для мене. |
|
| |||
| |||
| Завантажте та використовуйте це, може допомогти SMART DEFRAG
__________________ www.Trade4Free.ie Реальна небезпека полягає не тому, що комп'ютери почнуть думати як чоловіки, але люди почнуть думати, як комп'ютери. Там, де немає іншого вибору, не може бути ніякого вибору! ![]() |