![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Van bármi, amit tudnia kell, vagy a telepítés előtt egy új cpu? (im megy a P4-517 egy P4 650) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Föld magad mentesítés statikus elektromosság.
| |||
| |||
| Legyen nagyon óvatos, ne hajlítsa a csap, ez nyilvánvaló, de a hang nagyon jól csinálni. Ezért is lehetséges, hogy hajlítsa vissza ismét, de csak nem teszed meg az első helyet, és te leszel a nevetést. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 1) Biztosítani kell a PC van, és tápkábel törlõdik psu. 2) tápegység kikapcsol. (Touch psu két kézzel a földre magad) 3) Remove mobo esetről (teszi újra felszerelése a hűtő soooo sokkal könnyebb). DONT ráteszik a szőnyeg (teljes statikus) kap egy anti-lemezek a kezét, ha nem egy-egy újságot is elég. 4) Vegye ki a rezidens hűvösebb CPU: Twist négy csap, és lassan, de határozottan húzza ki a hűtő a CPU. Szögben kérlek, mert a stressz az aljzat nagyon. 5) Hajtsa vissza a tavasz, és emeljük fel a bár a nyeregből kivet a belföldi CPU. 6) Tartsa a rezidens CPU által széle CSAK és emeljük a socket. 7) Seat új cpu biztosítva a fehér nyíl megegyezik a jelölést az aljzatba. Meg kellene résidő egyenes hüvelyk Ha helyesen tette, hogy szokás igényel erő nélkül. Biztosítani megint csak tartsa meg a széleket. 8) Zárjuk be a CPU foglalat, zár a bár a nyílásba az oldalán az aljzat. 9) Hozd a TIM-et, és egy csepp nyomja rá a központ a CPU. Használjunk pamut bud vagy konyhai törölköző sarkában terjesztik ki. 10) Biztosítani kell az egész tetején a CPU fedezi a TIM Próbálja ki, hogy nem lesz több, mint a széleket, mert csak tartalmaznia, hogy a hőt a hűtő szokás megszabadulni. 11) Seat hűvösebb felett aljzat és helyzete, a 4 "lába" a hűtő a lyukakat, és csak lazán dobja el a lyukakat. 12) Ha a hűtő nincs megfelelő helyzetben, fogja meg a mellékhatásokat az alaplap (a PCB kizárólag - a zöld bit), és emeljük fel az alaplap az oldalon. Hely viszont (csak karnyújtásnyira), és nekik, hogy az alaplap közvetlenül a CPU foglalat, mint ez, ahol a legtöbb a stressz lesz. 13) Grasp tetejére hűvösebb és nyomja addig, amíg a 4 pins zárat. 14) Hely alaplap csavarja vissza és a csapok, amíg el nem zár. 15) Pat magától vissza.
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Re-XP telepítése | baxlobs | A Windows operációs rendszerek | 7 | 10. január 2009 07:45 |
| Egy új HD | evilfantasy | Drives & Removable Media | 4 | 26. december 2008 18:31 |
| Segítségre van szüksége a telepítés os | marko | A Windows operációs rendszerek | 5 | 19. október 2008 06:39 |
| Telepítése az új HDS RÉGI db | DAllmon | Általános fémáru Chat | 8 | 5. augusztus 2008 14:24 |
| Téma eszközök | |
| |