![]() |
|
| |||
| |||
| Vai ir kaut kas man būtu jāzina un jādara, pirms uzstādot jaunu CPU? (im iet no P4 517 uz P4 650) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Zemes sevi pildīt statisko elektrību.
| |||
| |||
| Būt patiesi Uzmanieties, lai saliekt jebkurā pins, tas var izklausīties nepārprotami, bet tā ir ļoti viegli izdarāms. Tas bieži vien ir iespējams saliekt viņus atkal bet tikai nedariet to pirmo vietu un jums būs smieties. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 1) Nodrošināt pc darbina uz leju un barošanas kabeli izņemta no psu. 2) PSU izslēgta. (touch PSU gan uz zemes rokās sevi) 3) Noņemiet MOBO no judikatūras (nodrošina atkārtotas montāžas dzesētājs soooo daudz vieglāk). Dont uzliek to uz paklāja (pilns ar statisku) saņemt anti-static lapu Savukārt, ja jums nav viens laikraksts pietiek. 4) Noņemiet dzesētāju no rezidentes CPU: Twist četrām tapām un lēni, bet noteikti pull dzesētājs no CPU. Pie leņķa, lūdzu, vai jūs stresa ligzda pārāk daudz. 5) Atlokiet atpakaļ pavasarī, un paceliet joslu atņemt mandātu iedzīvotājs CPU. 6) Turiet iedzīvotājs cpu tās malu un paceliet no kontaktligzdas. 7) Seat jaunu cpu nodrošina baltās bultiņas atbilst marķējums ligzda. Būtu tikai spēļu taisni iekšā Ja jūs esat darījuši pareizi, paradis nepieciešami nekādi spēkā whatsoever. Nodrošināt atkal jums pieder tikai tas, ko malām. 8) Aizver CPU ligzda, bloķēšanas stieņa nišu pusē socket. 9) Get your TIM un saspiediet piliens uz centru CPU. Izmantot kokvilnas bud vai virtuves dvieli stūris izplatīties it out. 10) Nodrošināt visu augšas CPU attiecas TIM Centies nokļūt jebkurā laikā, kāds būs iekļautas tikai siltuma malām, dzesētāja paradis tikt vaļā. 11) Seat dzesētājs virs ligzdas un vietu 4 "kājas" no dzesētāja vairāk caurumi un vienkārši brīvi piliens to caurumiem. 12) Ja dzesētāja ir novietots pareizi apgūt pusē mātesplati (ar PCB tikai - zaļā bit) un paceliet mātesplatē uz sāniem. Vietu, no otras puses (rokai only) un izmantot tos turēt mātesplati tieši zem CPU ligzda, jo tas ir tas, kur lielākā daļa stress ir būs. 13) Satveriet top atdzesēšanas un spiediet līdz 4 pins atslēga. 14) Vieta mātesplati atpakaļ uz leju un vērpjot tapas līdz tās atslēga. 15) Pat sev uz muguras.
![]() |
|
| Bookmarks |