![]() |
|
| |||
| |||
| Bilmem gereken veya yeni bir işlemci yüklemeden önce bir şey var mı? (bir P4 517 bir P4 650 gidiyor im) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Earth kendini statik elektrik boşalması için.
| |||
| |||
| Gerçekten herhangi bir iğne viraj için dikkatli olun, ama çok yapmak çok kolay açık ses olabilir. Bu sık sık tekrar onlara viraj için ancak sadece ilk etapta bunu yapmak değilse ve gülüyor olacak. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 1) PC sağlanması aşağı ve güç kablosu PSU kaldırılır powered. 2) PSU kapalı. (toprak için iki el ile PSU dokunma kendinizi) 3) çıkarın mobo davadan (yeniden yapar-montaj ve serin soooo çok daha kolay). Dont üzerinde (statik bir) eliyle anti-statik levha tam yerine, eğer yeterli bir gazete yok. 4) ikamet CPU'ları serin Kaldır: Büküm dört iğne ve yavaş ama sıkıca işlemci gelen serin çekin. At an angle lütfen veya fazla soket stres edeceğiz. 5) baharında, geri Fold ve ikamet işlemci koltuğundan için çubuğu kaldırın. 6) ve kenarları TEK tarafından ikamet işlemci tutun ve prizinden kaldırın. 7) yeni işlemci beyaz ok sağlanması Koltuk eşleşen socket üzerinde işaretleme. Onarılsın sadece yuvasına düz inç Eğer doğru bir kuvvet ne gerektirir alışkanlık bunu yaptık. Emin olun yine sadece kenarları ile tutun. 8), soket ve yan tarafındaki yuvaya Çubuk kilitleme CPU soket kapatın. 9) TİM alın ve işlemci ortasına üzerine bir damla sıkmak. Bir pamuklu çubuk veya mutfak havlusu köşede kullanarak yaymak için kullanılır. 10) emin olun CPU üst ve tüm TIM tarafından değil deneyin sadece ısı içerir olarak kenarlarına herhangi üzerinden almak için örtülü ve soğuk alışkanlık kurtulmak. 11 Koltuk socket ve konum delikleri üzerinde serin ve 4 'bacaklar' ve sadece gevşek delikleri haline bırak yukarıdaki soğuk). 12) Bir serin doğru PCB sadece - yeşil bit () ve anakartın asansör yan üzerine anakartınızın yan kavramak bulunuyor. Yeri Diğer taraftan (parmak uçlarıyla sadece) ve doğrudan bu gibi işlemci soketi altındaki anakart tutun onları kullanmak fazladır stres olacak olması. Soğutucu 13) tutun ve üst itme kadar 4 iğne kilidi. 14) Yer anakart vazgeçmek ve büküm bacağına kadar kilidi. Arkasında 15) Pat kendini.
![]() |
|
| Bookmarks |